15ocak2021 6 buçuk aylık bebeğim var ve burnu sürekli tıkanıyor afedersiniz hep sümük oluyor günde bı kaç kez temizletmiyorda serum fizyolojikde kullanıyorum ama kendiliğinden dışarıda çıkmıyor ne yapacağım bı fikri olan var mı neden sürekli tıkanıyor acaba ?
Fatmaaa22 15ocak2021 bizimki de 5 ay 10 günlük biz de aynı durumdayız. 1 hafta 10 gündür falan hep burnu tıkanıyor. Bizimki de temizletmiyor. Birimiz oyalarken birimiz halletmeye çalışıyor. Hapşırması lazım. Normalde serum fizyolojiden sonra hapşırıyorlar sanırım yeterince gitmiyor burnuna. Ya da güneşe çıkarabilirsiniz. Bebekler güneşte hapşırır
Nurcannn Tombalak_annesi otribebeye boştan yere okadar para vermeyin ben nazal alıyorum daha yumuşak ve 20 tanesini 23 TL alıyorum aynı zaman da aspiratörü de hediye gönderiyorlar trendyolda bilginiz olsun otribebe 10 tanesini 30 a satıyor 🥺
Fatmaaa22 15ocak2021 belki de olabilir. Eşinizin yardımıyla yaparsanız daha rahat oluyor. Bebeği yan yatırıp üstte kalan burnuna vermelisiniz biraz tanzikli sıkmalısınız ki genzine gitsin. Sonra diğer tarafını çevirip aynısını bir daha yapmalısınız ortalama 3-5 dk içinde hapşırıyor