Prensesannesi38 E biz annelerin korkulu rüyası uykusuzluk uykuyu sevmeyen aramayan anne var mı aramızda merak ediyorum cidden çok zor bir durumm uyksuuzluk 🥺
Damalakkoo Prensesannesi38 ben 🤷🏻♀️Severdim eskiden ama şimdi uyuyamıyorum sevmiyorum günler geçiyor ve ne yaşarsam kâr kafasındayım bebeğimle
Narin9 Prensesannesi38 bu aralar ne kadar uyursam uyuyum hala uykusuz hissediyorum bi kan değerlerime baktırmam gerek sanrım
2prenss_annesieliff_ Prensesannesi38 ben çok seviyorum şükür oğlum büyüdü sabah erken kalkıyoruz öğlen yatiyoruz akşam yine uykum var çok halsiz oluyorum ama kan degerlerim bence yine düştü ondan olabilir
Damalakkoo Fitifiti uyutmuyor bari tadını çıkartayım😂1 hafta uyutmasa 8.gün sızıyorum derin uyku bence çok hoş 😂🤷🏻♀️🤷🏻♀️😀
Bety Hep erken kalkardim pek zorlamıyor . Bı gün büyüyecek o da bende sınırsız uyuyacağız bu kafadayim gece uyanmasına da susamış tır şimdi kimden istesin belki terledi sıcakya ben uyuyamıyorum o nasıl uyusun falan falan kendimi telkin ediyorum 🥰
Mom726373 Prensesannesi38 sevmiyorum hep az uyurdum şimdi de istersem kesintisiz 8 saat uyuyabilirim, yada bir ara verip 10 11 saat ama uyumuyorum. Uyuyamıyorum hatta