ilkmutluluk17 Temiz kullanıp satmayı düşünen varsa hangi model ise sitesinden link atabilir mi bir de fiyatını yazar mısınız almak istiyorum
Nkahramanatas ilkmutluluk17 merhaba ben satıyorum hiç kullanmadık kızım sevmediği için aynı duruyor. Siyah renk 3 ay-4 yaş 135 tl
diloska ilkmutluluk17 https://www.solomombaby.com/Urun/SolomomBaby-Sevimli-Kuslar-3Ay-4Yas/37 yenidoğan aparatı ile 130 a verebilirim düşünürseniz
Butterfly31 ilkmutluluk17 solomombaby siyah baykuşlu ürünü 0-4 yaş yenidoğan aparatı var artı polat yağmurluk var hepsi 160 ben 225 e almıştım
Ezgi_ela ilkmutluluk17 canim hic kullanmadim solomombaby 150 tl ye satabilirm siyah model kopek desenli modeli
suzinakpesrev Siteden bakabilirsin bir tane midilli ciftligi deseni var elimde. Hic kullanilmadi. Yeni dogan aparatiyla beraber 150ye satiyorum.
ilkmutluluk17 Butterfly31 geç yazdın ya bugün kargom gelmek üzere keşke daha önce okusaydım 😟baykuşluyu söylemiştim bende
Ezgi_ela Rukiye79 canim bende de var orjinal solomombaby kopek desenli ben hic kullanmadim istetsen vereyim uygun fiyata