Kuzeymiram Kizlaarr insallah bu post düşer ya hic bi postum?dusmuyor niye bilmiyorum . Nyse . Hangi pişik?kremini önerirsiniz ona göre alıcam 😊
Burcu35 Kuzeymiram Her kakadan sonra bepantol sürüyordum olurda pişik olursada sudocrem kullandım ikiside iyi geliyordu😊
Zynp_mry Kuzeymiram bepantol kullanıyorum canım her altını değiştirdiğimde sürüyorum hiç pişik olmuyor şükür
Sevdamiray Tartışmasız bebantollll benim en zor anımda yanımda olan em iyi krem anında geçiriyor tabi uzayan pişik değilse normal pişik başlangıcında hemen geçiriuor
burjuvaanne Kuzeymiram hic baskasina bakmadan desitin mavi olan onu al aradada acik birak biraz hava alsin popişi gecmis olsun ☺️🖐🏼🧿
Kahvecolik Kuzeymiram müstela ile vazelini dönüşümlü kullanıyorum eğer çok kızarmışsa sudokremı sürüp altını açık bırakıyorum havalar sıcak sık sık açık bırakmakta fayda var
Burcu35 Kuzeymiram Şak diye hemen iyileştiriyor. Küçük boy alıp deneyin derim. Yeğenime hiç bişey iyi gelmez mesela kantaron yağı kullanıyor onlar sadece. Ama oğlumda pişiği azdırıyor resmen kantaron. Deneye deneye buluyor insan mecbur 😊