Edanurkya Kızlar 2 aylık bebeğime zeytinyağı vermek istiyorum kullanan oldmu tecrübe eden yan etki veya faydasını gören neye iyi gelir mesela ?
balyanakannesi2 Edanurkya kabız olmadığı sürece vermedik o da her zaman değil çok uzun sürerse. Onun dışında 2 aylık bebeğe ne yararı olucak ki
iremceren Edanurkya ne için vereceksiniz, riskli bi durum yutarken yapısı gereği ağzını sarabilri, ph ı uygun değilse sorun olabilir, verilmesi de uygun değildir zaten, verilmeye mecburi bi durumsa da doktor yönlendirir
Belciminannesi Edanurkya ben verdim arada sırada mamasınada koyuyorum kaka yapamadığında doktorum ver demişti 1 tatlı kaşığı.. Hiç bir yan etkisi olmadı tabi gerçek zeytinyağı kullandım
Asl90 Edanurkya eğer kabızlık için düşünüyorsanız zeytinyağı ince bağırsakta emiliyor kabız ise kalında meydana geliyor aslında pek bir faydası olmuyor yani. Onun dışında 2 aylık bir bebek için uygun olduğunu düşünmüyorum asitli sonuçta asidi düşük olanlara bakın mutlaka kabızlığa faydası olmaz kiloya faydası olur.