Sevcanemirasaf Girlpower hayatımı kurtardı desem vallahi abartmam çocuğum kolikti ve ciddi anlamda çok zor bi bebekti ve halen çok zor 3 yasinda ama cok fenaa dişleri nasil çıktı hic anlamadik ne salya ne bisey kolyeyi bir cikariyodrm salya akmaya başlıyordu takınca tak duruyordu ne saçma dimi bir kolye alt tarafi ama ciddi anlamda. Çok çok memnunm
Girlpower BirAnneBirBebekkkKk Sldmrt bana da saçma geliyordu açıkçası o yüzden o kadar para verip almadım😂 arkadaşım bebeğine almıştı gerçek kehribar çok faydasını görmüş artık büyüdü kızı bana verdi ne işe yarayacak bilemiyorum😁
Sldmrt Girlpower tamamen bebekle ilgili birşey o. Bazıları diyor işte kehribar taktım dişi çıkarken hiç ateşi olmadı. Bwn oğluma bi kaç ay taktım baktım ne ağlamasına faydası var ne huysuzluğuna sonra çıkardım 6 tane dişi çıktı hiç birinde de ateşi olmadı.
erdeminannesi12 Girlpower bende faydası olduğuna inanıyorum huzursuzluğunu bile kesiyo takmadığım zaman çok farkediyo
Girlpower erdeminannesi12 kimisine gerçekten fayda ediyor kimisine hiçbir fayda etmiyor anladığım kadarıyla umarım fayda eden tarafta olurum:))
Girlpower Sevcanemirasaf benim kızım da 7 aylık bugün arkadaşım verdi taktım diş sancıları oluyor ama salyası yok geceleri uyanıyor bu ara inşallah faydası olur bakalım
Sevcanemirasaf Girlpower yani araştırın ama bana kesinlikle takmayın demisti aldığım site kardesler bile takamaz
bikerem Girlpower kehribar enerji tasidir,takan kisinin negatif ve notr enerjisini ceker bu yuzden denemek icin dahi olsa bir baskasina verilmez. Ki bu yuzden de ayda bir tuzlu suda bir gece bekletilir ve tuz kehribardaki notr ve negatif elemdntleri ceker
Girlpower Sevcanemirasaf valla arkadaşım iki kızına da kullandı kızları da kendi kızım gibi severim ne olabilir ki yani büyülü kolye değil ya 😂
1mom1babyy Girlpower benim kızım kullanıyor ve gerçekten faydasını gördük orjinal olmasına dikkat et canım alırsan😊
Girlpower 1mom1babyy ben almadım arkadaşım bebeğine aldı kullandı artık büyüdü kızı benim kızıma getirdi bugün orjinal dedi totsandmore sitesinden almış hiç bilmiyorum almayı düşünmediğim için araştırmamıştım :)
bikerem Girlpower yillardir esim de ben de kullaniyoruz kolyesini. Oglum 40 gunlukken taktim simdi 10 aylik.ben sifa gozuyle bakiyirum.