minikkizim Evet kizlarrr kendim için kitap tavsiyesi istiyorum. Şöyle sürükleyici bişey olsun okudukça okuyasim gelsin.
MonaLasa minikkizim sarah jio nun kitaplarını öneririm nasıl bittiğini anlayamazsınız bile. Sherlock Holmes Akıl oyunlarının gölgesinde okuyorum şimdilerde sürekli bi gizem var onuda öneririm güzel sürekliyici 💞
kartopu23 minikkizim Jean cristophe grange kitaplarından okudunuz mu hiç? Okumadıysanız tavsiye ederim hem sürükleyici hem merak uyandırıyor ☺️
minikkizim lanadelmiyav ya gerilim psikoloji bilim kurgu genelde bu tarz kitaplar severim. Aşk romanida olabilir ama çok çok sürükleyici olması lazım yoksa sıkıyor 😊
gamzeliogulannesi minikkizim Serkan Kaeaismailoğlu - pia mater / arachnoid mater. çok keyifli kitaplar 👍
minikkizim lanadelmiyav çok duydum aslında aklımın bı köşesindeydi okuyacağım mutlaka teşekkür ederim 🌹
balyanakannesi2 minikkizim daniel palmerin Aura romanı. 4 saatlik bir yolculukta başladım ve araba durduğunda kitap bitmişti ve sonunda yok artık olmuştum. Şahanee okumalısınız😇
gemmateller minikkizim Saç Örgüsü / Laetitia Colombani akıcı rahat hemen okuyabileceğiniZ güzel bi kitap
Saresi minikkizim okumadıysanız eğer Livaneli ve Ahmet Ümit’in tüm kitaplarını tavsiye ederim. Ama en çok ‘Kardeşimin hikayesi’. Eğer bir kitap okuma şansım olsaydı bu kitap olurdu 🌸