Minikellerim Arkadaşlar merhaba uzun yola gideceğiz termos arayışındayım yardımcı olsanız .. hangi markanın güzel şok da migrosta var ama baya kararsız kaldım kullanalar varsa bi yardımı edin 🤔
Burculiceee Minikellerim canım uzun süre sıcak tutan sanırım migrostaydı 8 saat sıcak tutuyordu galiba içi plastik olan termoslardan alma ben aldım en fazla 3 saat sıcak tutuyor ki bu sıcakta çaydanlıktaki kaynamış suda o kadar saat sıcak kalıyor
Merverasaye Minikellerim Kesinlikle stanley tavsiye ederim. Ömür boyu garantili fiyatı pahalı ama o paraya değer. En ucuz termos 50 tl ben 4 tane kırdım zaten düşünce sıcak tutma özelliği bozuluyor. Bir diğeri de contigo galiba adı bu hafta şok a gelecekti. Oda ömür boyu garantili cinsten
mermik Minikellerim tefal easy twist var bende çok memnunum 😊 her yerinden icebiliyorsunuz araba sürerken kolaylık oluyor
Minikellerim Burculiceee 8 saatte tutsa ideal gittiğim tesiste mutlaka sıcak suyu değiştiririm 😙 hangisi acaba yardımcı olur musun baya var fazlalık touch me
Merverasaye Minikellerim 250lerde ise fiyatı o da güzel önür boyu garantili olanlara bak canım. Bir kere alıyorsun sorun yok bir daha. Saha sonra mug olarak kullanırsın:)
Burculiceee Minikellerim migrosun sayfasına baktımda bulamadım görselini 500 ml dışı renkli içi çelik bi termos vardı