AryaDuruMomy 46 günlük bebeğim uyanık olduğu nerdeyse her dakika ağzıyla aranıyor emmek istiyor bakıyorum sütüm de var doymaması için bi neden yok ama niye böyle yapıyor bilmiyorum 🤔😞
Melek-k AryaDuruMomy o aralar öyle oluyor bir ay sonra da neden emmiyor sık sık diyeceksiniz:) şuan size ihtiyacı var beslenmekten önce ten TEMA’sı istiyor bebeğiniz
erzey AryaDuruMomy çünkü seni özlüyor,çünkü kendini güvende hissetmek istiyor ,çünkü alışmaya çalışıyor dünyaya,çünkü,çünkü,çünkü… uzar gider bu liste
Mutlulugunadi_bahar AryaDuruMomy Biz 20 günlüğüz aynı şeyi kızımla yaşıyorum. Karnı tok eminim, dediginiz gibi fazla sütü sonra kusuyor ama yinede istiyor. uykuya geçemiyor bi türlü özellikle akşam saatlerinde… çaresiz kalıyorum.
cutemommy AryaDuruMomy cok normal oyle olmasi sütünde yetiyor hic merak etme araliksiz 9 saat memede kaliyordu benim bebegim vallahi tuvalete bile gitmemistim bir de tektim evde kimse de yardimci olmamisti. Emzirme danismanlarinin sayfalarindaki her yaziyi okuyordum baktim yalniz degilmisim 😄 siz de degilsiniz sakin doymuyor diye düşünüp mama vermeyin en guzel zaman sutunuz bol bol artacak bebeginizi emzirmeye yatirdiginizda kolunza ince bir muslin serin keyfini cikarin😍😍
AryaDuruMomy Melek-k bilmiyorum sürekli aranıyor ağzının kenarından süt akıyor hala daha da emmek istiyor o böyle yaptıkça doymadığını düşünüyorum 😞
Melek-k AryaDuruMomy hiç öyle düşünmeyin. Bana ihtiyacın olduğunu biliyorum her istediğinde yanında olacağım seni çok seviyorum falan deyin güvene ihtiyacı var henüz dünyayı algılayabilmiş değil ve tek güvenli yer sizsiniz size de meme ile bağlanıyor çok normal bebek her istediğinde emzirin:)
AryaDuruMomy erzey ya uyanık olduğu her dakika asla ama asla bırakmıyor beni sürekli memem de duruyor arandığı için de acaba doymuyor mu demeye başladım
Melek-k AryaDuruMomy biz de öyleydik her tarafı isilik olmuştu artık:) geçiyor merak etmeyin, bana da çebremdekiler sütün mü yetmiyor neden sürekli emiyor diyordu ama bebek fazlaca kilo Bile almıştı . Bebeğin bağlanma süreci, bir ay sonra görecek İnan’ın:))
AryaDuruMomy Mutlulugunadi_bahar benimki bu ay başladı geçen ay böyl bi sorun yoktu hatta doktor kilo alımı da güzel dedi ama bu ay memeyle yapışık yaşıyor resmen hiç bırakmıyor
Ebrarergun123 Mutlulugunadi_bahar ne güzl emmesi ya bnm de ıkı gundur kızım emmıyor ıttırıyor ıkı üç cekıp ıtıyor hem mama hem meme gidiyoruz mamacı mı olucak bılmıyrm ya da sütüm mü gelmıyor fazla bılmıyrm üzülyrm ya 24 gunlüğüz henüz
Mutlulugunadi_bahar AryaDuruMomy 40 günden sonra düzelir derler birde… dört gözle 40 çıkarmayı bekliyorum bakalım bizimki nasıl olacak o vakit.
Ask35tego Ebrarergun123 biberon kolayına gelmiştir oyuzden memeyi reddediyordur Benim 1 hafta biberon içti sütüm yoktu sonra meme istemedi zorla açken tutturduk Hoş simdide sanki hiç biberon görmemiş gibi davranıyor 🥺
Mutlulugunadi_bahar Ebrarergun123 ınşallah bırakmaz öyle düsünmeyin sizde… olumsuz düşünce etkiler sizide. Emmesi çok güzel evet ama uykuya geçmemiz sorun oluyor bizde
Ltprknn AryaDuruMomy doktor gelişimi normal diyorsa cisli bez sayisi iyiyse yutkunma sesi duyuyorsanız telaş yapmayın.iyi ki sürekli memede sütünüz artar.bu evrende sizden başka kimsesi olmayan bir varlık.butun iletişimi meme sağlıyor
AryaDuruMomy Ltprknn geçen ay yani ayın 26 sondaydı doktor kontrolü gelişimi iyi kilo alımı güzel dedi doktor ama böyle değildi bu son bir haftadır bu durumdayız
Ltprknn AryaDuruMomy valla tam 3 ay oğlum mememden inmedi ve mükemmel zamanlardı böyle bir huzur olamaz çok şanslısınız sütünüzü artacaktır.ben uyumak için bile bırakmıyordum.14 aylık şu an ters dönerek falan emiyor.bir tek güvendiği siz varsınız bunu ona hissettirin, onu hiç birakmayacaginizi şimdiden öğrenmiş oluyor.hayirli uğurlu olsun bebeğiniz sağlıkla huzurla
Mucize-1 AryaDuruMomy karnı doyar canım eğer anlattığın gibiyse benim ki de öyleydi yalancı emzik veriyordum onla oyalıyordum