Miskokuluoglununannesi Arkadaşlar bebegine hazır yoğurt veren var mı yoksa hep kendii yaptığınız şeyleri mi veriyorsunuz 🤔
MehmetFurkanjj8j Miskokuluoglununannesi yogurt hazir veriyorum 6 ayligiz,inek sutunden yapiyo kaynanam oda alerji yapiyo dediler o yuzden hazir yogurt
ozgekzy Miskokuluoglununannesi kendi yaptığım yoğurdu veriyorum ama bazen denk getiremiyorum ya mayam olmuyor geçici olarak bi iki gün hazır yoğurt veriyorum zehir değil ya verilebilir bence zorda kalınırsa
alerjikbebekanasi Miskokuluoglununannesi yoğurt kendi yaptığım tutmadı bir türlü olmuyor. Zaten alerjisi vardı yeni geçiyor verecek olduğum zaman hazır veriyorum. Yani üzerinde doğal yazanları veriyorum ama ne kadar doğalsa tabi.
Miskokuluoglununannesi MehmetFurkanjj8j biz de 7 aylıgız her zaman kendim yapamıyorum yeni yenei hazır vermeye başladım ben de
Miskokuluoglununannesi ozgekzy valla ben de yapıyorum kendim ama bir türlü güzel tutturamiyorun o yuzden hazır vermeye başladım 😁
RumeysaH ozgekzy mayanız olmadığında sok markette probiyotik yoğurt mayası satılıyor çok da iyi geliyor bebeklere probiyotik olduğu için aklında bulunsun 🌺
ozgekzy RumeysaH toz şeklinde olan dimi ben onu bi kez denemiştim pek tutmamıştı sonra bi daha denemedim o zaman beceremedim mi tam bilmiyorum
Yarim_Kilo_Kiyma Miskokuluoglununannesi 9 aylığız şimdiye kadar imkanlar dahilinde hep mayaladım verdim. Paketli birşey vermedim umarım uzun bir süre daha vermem
denizanasi3 Benim bebeğim de 7 aylık yoğurdunu, labnesini bebe bisküvisi mi vs hep kendim yapıyorum. Zorlanacağıma dair çok korkularım vardı ama şükür bebişimle beraber yapıyoruz herseyı 🙏