kurkmantosuz-madonna Kızlar 14 aylık bi kızım var Allah bağışlasın sorum şu ; yeni bi bakıcı buldum , kedisi varmış aşıları tam dedi . Sizce kedi ve 14 aylık bi kız çocuk (kıl-tüy ondan kız çocuk diye belirtiyorum ) baktırmam uygun olurmu sizce 🤔🤔
kurkmantosuz-madonna kurkmantosuz-madonna adminler rica etsem başlığı kedi 🐈⬛- çocuk olarak değiştirirmişsiniz
Mom726373 kurkmantosuz-madonna çok güzel olur benimde annemin kediai var bebem onu görünce deliriyor kedi de bayılıyor benimkine normalde huysuzun tekidir bizden nefret ediyor ama bebeğimi çok sevdi
NorthLight kurkmantosuz-madonna evde kız çocuğumu 2 kediyle büyütüyorum şu an 17 aylık kızım ve aşıları tam bir sıkıntı yaşamadık 👍
JackDaniels kurkmantosuz-madonna Kedi değil ama bizim köpeğimiz var bence çocuğa çok yararlı. Eğer astım veya solunum yollarıyla alakalı bir hastalığı yoksa🙏🏻 Bence çok güzel olur😍
kurkmantosuz-madonna MayneymisAltintop ay valla hiç bi hayvan beslemedim ama severim . Aynı evde kıl tüy zararı olurmu acaba diye düşünüyorum . 10 gün bakacak
Splash-Splash-Love kurkmantosuz-madonna Astım, alerjik tarzı rahatsızlığı yoksa olabilir tabi ki. Bi deneme yapın bebeğiniz rahatsız olabilir. Eğer olmazsa devam edersiniz.
kurkmantosuz-madonna Splash-Splash-Love herhangi bi rahatsızlığı yok çok şükür 🙏 ama hiç öyle bi ortamada girmedi ya burda öyle anneler varsa tecrübeli sorayım dedim
kurkmantosuz-madonna NorthLight sordum bakıcının da kedisinin aşıları tammış bi tarafdan diyorum hayvan sevgisi ile büyürse daha vicdanlı bi birey olur
kartopu23 kurkmantosuz-madonna benim kedim var kızım da 12 aylık. Kızım deli oluyor kedi için. Bakıcının çocukları var mı? Kedi alışık mı bebeğe? Değilse hiç yaklaşmaz zaten kediler genelde bebeklerden kaçıyor alışana kadar 😆
kurkmantosuz-madonna kartopu23 çocukları yokmuş , benim kızda parkta gördüklerinden başka hiç kediye alışık değil ☺️
heyymomm kurkmantosuz-madonna oğlum 5 buçuk aylık bizde de şu an kedi var bizdeki geçici ama bir haftadır bizde hiçbir zararı olmadı zaten alerjisi falan yoksa zararı da olmaz. annemle babamın iki kedisi var 20 günlükken bile gidip kaldım bir şey olmadı alerji olup olmadığını bilmiyorsanız da uyarın kedi çok yaklaşmasın hallolur 🥰
kartopu23 kurkmantosuz-madonna o zaman kedi pek yaklaşmaz sanmıyorum. Tabii her kedinin de karakteri farklıdır. Ama aşıları olan bir ev kedisinden zarar gelmez ☺️ birbirlerini tırmalamamalarına dikkat etsin bakan kişi yeterli, benim kızım kuyruğunu çekip duruyor 1 defa faça yedi kediden ama vazgeçmiyor 😂😂
Waris kurkmantosuz-madonna kedimiz var. Kızım doğduğundan beri hiç ayrı tutmadım onları. Şimdi 11 aylık beraber oynuyorlar harika bişey.
Nurcan03 kurkmantosuz-madonna benim arkadaşımın kedisi vardı hem de öyle böyle tüylü değil. Çocuktan önce de vardı. Çocuğa hiçbir zararı dokunmadı. Hatta çocuk kediyi çok seviyordu. Kıl tüy birşey yapmaz. Ama çocuklar istemsiz kedileri sıkıştırabiliyor. Onlar da refleks olarak tırmıklayabilir. Kedinin de çocuğa alışık olup olmaması önemli.