melodininoglu Merhaba. İki doz biontech aşısı olduk. Meraktan soruyorum, etrafında asi olup virüs kapan ağır geçiren hastaneye yatan, Allah korusun vefat eden varmı? Teşekkürler 🌸
Merve melodininoglu iki doz sinovac olduk bugün eşimin pozitif olduğunu öğrendik. Ne çok iyiyiz ne çok kötü
ybk2019 melodininoglu teyzemle eniştem 2 doz aşılı pozitifler delta mutasyonlu imiş teyzem kronik astım onun cok zor geçiyor
sedaykn melodininoglu Eşimin çalıştığı bankada çalışanlara bulaştı. İki doz Sinovac olan, tek doz Biontech olan, aşısız 3 kişi hepsi yakalandı. Bir tek iki doz Biontech olanlar yakalanmadı.
SedaMeyra Tek asi olup korona olan sayisi %4 turkiyede. Kki asi llup korona olan varmi istatiklerde goremedim
ikizlerinannesi2985 SedaMeyra benim annemle ablam oldular aşı oldukları halde ama çook hafif atlattılar
Mimozacicegim Merve ikinci dozunuzun üstünden kaç gün geçti acaba? Bende 2. Dozumu salı günü oldum sinovac
Mimozacicegim ybk2019 Geçmiş olsun belki de aşı vurulmasaydı daha mı zor geçerdi hastanelik mi olurdu acaba diye düşündüm bir an.
Ceyymen Mimozacicegim böyle düşünmemek lazım, babamda oldu henüz aşı bulunamamıştı hafif atlattı ailem temaslıydı hiç birinde belirti yoktu ( o ara temaslılara test yapılmıyordu sadece karantina vardı). Bunu Bilemeyiz bağışıklığı bağlı ailem ve eşim hiç birimiz aşılı değiliz bilmeden kovitliyle temasta bulunduk belirti dahi yok bünye meselesi
ikizlerinannesi2985 SedaMeyra annemin kronik rahatsızlıkları vardı, ondan çok korkuyorduk yakalanırsa diye de Alalhtan aşı oldu da ablamdan bile hafif atlattı çok şükür☺️