Z44 Bebegim 12 ay 1 haftalık biç bir şekilde ağzına bisey sürmüyor hic ama hic. Duvarları yumrukluyorum artık sinir hastası oldum yıprandım tükendim bittim. Bisey söyleyin bana nilur bisey!!!
baloglus Z44 Benim oğlumda o dönemdeyken hiç birşey yemezdi sadece tarhana çorbası ve sabah muzla karışık yumurta yerdi. Bütün derdi emmekti ama şuan düzeldi. Bence kendinizi yıpratmayın düzene giriyor.
melodininoglu Z44 bacım istersen kendini yırt yemeyen bebe yemiyo. 22 aydan bildiriyorum hala üç dört çeşit dışında asla yemiyor. Gecicek. Sen kendini uzdugunle kalicaksin benim gibi 😑
Mom62636362 Z44 Diştir ondan dolayı yemiyordur. Kendinizi bu kadar yıpratmayın çünkü yemeyince yemiyorlar maalesef. Ama geçsin şu dönem, dişleri patlasın, kıtlıktan çıkmış gibi yer
Eminos Z44 kendinizi yormayin yipratmayin sicaklardan yemiyorlar benim oglumda yemezdi 11 aylikken 1 yumurtanin tamamini yer benim yumurtamdan da isterdi sıcaklar ve dis cikarma donemi birlesince yemedi ac kalacak degiller hic yemese meyve yiyordur emiyordur veya mama iciyordur
Z44 melodininoglu keşke üç dört çeşit bisey yese bari onları yaparım hep bu yemiyor hic biseyi ağzını açmıyor 😪
343423betb Z44 oğlum bir yaş bir aylık yemiyor sürekli meme meme diye peşimde geziyor çok zor çok yıpranıyorum ama kendime boşver geçecek sakin ol diyorum yine yemekleri yapıyorum deniyorum yemezse artık zorlamıyorum ikimiz böyle daha rahatız şuan
343423betb Z44 parkta yedirmeyi denediniz mi acaba salıncağa koyup güldürüp hemen ağzını doldursanız unutup yutar belki ama yinede kendinizi üzmeyin geçecek bu günler
Seldasyr Merhaba hep mi böyleydi yeni mi oldu , benimde katı gıdaya sorunum var yani çorba ve yer puturlu de yer ama asla akşam yemeği ne et ne başka bisey Kabak kizartmasi disind bisey yemez
Z44 Seldasyr ya bi ara zar zor yediriyordum 3 5 kasik simdi bir kaşığı bile sokamiyorum bildiğiniz kitliyor ağzını ne yapsam acmiyo
AgentMom Z44 ilk oğlumda bende öyleydim. Şimdi önünden yemek alıyorum. Yaşıtı birileri varsa beraber yedirin. O zaman yarışa giriyorlar. Birde yemeyen çocuk yemiyor. Ne yaparsan yap canım yemiyor