BUSEOZKN Kizlar bebegim pek istahsız zor emziriyor mama takviyesi yapiyorum. Sizde de boyle olan varmı nasıl bu sorunu yendiniz
Seymacr BUSEOZKN 3 ay 9 günlük.. Asla emmeyi istemiyor uyku arasında emziriyorum gün içinde bazen sağıp süt veriyorum bazen mama.. Son kontrolde kilo alımı da sınırda çıktı.
Melek-k BUSEOZKN sıcaklardan dolayı iştahları azalmış olabilir mi? BEnde de durumlar aynı 5 dk ancak emiyor
safakbakir BUSEOZKN 3.5 aylık sıcaklardan sanırım yemek istemiyor diliyle itiyor hep, ben de artık zorlamıyorum daha az mama yapıyorum ya da 3 saat yerine 4 saatte bir veriyorum, dr dönemseldir geçer dedi
brchMt BUSEOZKN 3 ay 10 günlük benim oğlum da emmek istemiyor hep etrafı izlemek istiyor. Sadece anne sütü veriyorum. Bir de emzirirken kakasını yaptığı için süt akış hızı azalınca çok sinir oluyor. Buzluktan süt ısıtıp veriyorum arada. Oğlum 39. Haftada 2590gr 47 cm doğdu. 3.ay kontrolüne gittiğimde 5530gr 60 cm di
Aysegulmina BUSEOZKN atak haftası 3 4 ay civarı oluyor bende 3 ay 7 günlükken meme reddi başladı 5 gün sürdü uykuda emzirdim hep şimdi 3 ay 15 günlük geçti şükür birde 4.ay atağı var yine bekliyorum bi meme reddi daha