buseyokbasirin baybalyanak sapancadayım ben istanbula çok yakınız muhakkak vardır çünkü burası gercekten feci durumda kimi görsem aynı şikayeti ediyor
buseyokbasirin mom24532 bende oyle düşünüyorum gercekten illalah yani hakkımızda hayırlısı olsun çoçuklarımızın geleceklerini çalıyorlar
buseyokbasirin Elifhakan12 evet bizde 3.günündeyiz sadece hafifledi geçmiş durumda değil sizede çok geçmiş olsun 💐
buseyokbasirin zeynepbalci kakasını falan alıyosunuz ya muhakkak bulasıyor aynı ev içinde yasayıpta bulasmayan görmedim biz herkese bulastırdık 🥺
Ddddddd01 buseyokbasirin oğlumda bugün akşama kadar kustu mahvoldu valla bende de mide bulantısı karın ağrısı var illet birsey ya
buseyokbasirin Ddddddd01 evet sizde buna yakalanmıssınız ozaman allah yardımcınız olsun insallah çabucak geçer gider
buseyokbasirin Elifhakan12 işte benimde en korktugum tekrar bulasması çünkü mide bulantısına tahammul edemiyorum ve bu hastalık direk mideye etki ediyor benim için çok zor geçiyor oyuzden
Melindaninannesi buseyokbasirin çok geçmiş olsun kızım 4 günde atlattı ama bugün bende de kusma başladı malesef. Gerçekten çok zor yaşayan bilir.
buseyokbasirin Melindaninannesi insallah çabucak atlatın çok geçmiş olsun 🙏🏻 Çok korkuyorum bu gidişattan sürekli bi salgın türüyor başımıza
Bsrumt55 baybalyanak bende kirikkaleddyim maalesef burada da çok fazla hastane kusma ateş şikayetiyle dolu geçen hafta oglum atlattı şimdi ben öyleyim dikkat etmekte fayda var
buseyokbasirin Bsrumt55 sanırım sulardanmış öyle duyuyorum hep nasıl başa çıkıcaz bilmiyorum biri bitmeden biri başlıyor allah hayır etsin insallah