Toprakaren Kizlar meraba ben pazartesi günü sezaryan la dogum yaptım bebeğin ciğerlerindeki sıvıyı atamadığı için birde adaptasyon süreci varmış Benm ki alışamamış oyuzden kuveze aldılar 2 gündür emzirmeye gidiyordum kısmetse yarın çıkaracaklarını söylediler bugün film çekmişler doktora bilgi almaya gittik doktor pat diye suratınıza bebeğinizde birleşik böbrek tespit edildi 1 ay sonra nefrolaga gidin dedi intenette baktım tedavisi yok falan filan yazıyor ama başına böyle bisey gelen varmı ne yol izlediniz
idilolo Benim bebeğim de multikistik displastik, yani yek böbreği kistli ve o böbrek çalışmıyor, detaylı ultrasonda belli oldu hamileyken, çapada kurula girdi, Koç üniversitesinde tayfun bey var onu araştırın, 4.ayda sintigrafi için götüreceğiz.!
Toprakaren idilolo gecmis olsun canm ben bursadayim ayrintilida çıkmadı 33 haftada bidaha girmiştim hareketleri az diye ozaman bile herşeyi gayet iyi demişti doktor intenette biraz araştırma yaptım anne karnında belli olmaz mis doğunca ortaya çıkarmış öyle yaziyor şimdi doktor doktor gezicez arastiricaz ısallh öyle bisey yoktur zaten doğumdan sonra oto boka bahane bulup kuveze aldılar bebege bakınca sapa sağlam duruyor masallah hiç ağlamıyor sınırımı bozan şey bebeğin çıkmasına 1 gün kala film çekiyorlar bebeğe biz sormasak bisey demicekler doktora bebek hakkında bilgi almak istiyoruz dedik pat diye bebeğinizde yapışık böbrek saptandı dedi anlamıyorum 6 gündür orda şimdi mi teşhis konuldu devletten para almak için ne yapacaklarını sasirmislar eşimde o hastanede çalışıyor bi doktora gösteririz dedi bende istemedim başka hastaneye gideriz dedim belki bebeğin ciddi durumu yok ne malum
idilolo Toprakaren yolunuz buraya düşerse çapaya gidin, internetten araştırın çapanın doktorları oldukça iyi, profesör hepsi. Film doğduğu gün çekilir genelde, benimkinin filmini öyle öektiler, sakin olun, çok çok geçmiş olsun.