liyamira 2 ay 9 günlüğüz sütüm doyuruyor ama kilo aldırmıyor herşeyi denedim ama biberonu aldıramadım şuan 4600 kilosu normal mi minyon tipliyiz eşimle biz neyiz ki çocuk ne olacak diyorum sağlığı yerinde çok şükür hamdolsun ama çevreden hep sütün yaramıyor denilmesi çok dokunuyor 😔 doğum kilosu 3450gr
Pinarnehir liyamira bebegin kilosu gayet normal bence stres yapmayın proteinden zengin beslenin et yumurta ve bol su tüketin karbonhidrat alımını da azaltın 🙏
Fabulas liyamira çevreyi boşverin, yapı kalıtsaldır, siz minyonsanız bebeğinizde minyon olur, yeter ki sağlıklı olsun siz eminim harika bir annesiniz ve bebeğinizi çok güzel doyuruyorsunuz, moralinizi bozmayın, sütünüz gitmesin🌸
Derya-Deniz liyamira benimkide almıyo biberon önceden memeyi kabul etmemşti şimdide biberonu bu ay az kilo aldı telaş yaptım ne yapacağımı bilmiyorm sıcaktan da olabilir ter atıyo dediler hemen kötü şeyleri düşünme bence süt yarar
liyamira Pinarnehir günde 3 litre ve daha fazlası belkide hem sıcaklardan hemde su içmeye hamilelkte alışkanlık haline getirdim gaz yapacak kilo alıcam diyede hiç yememezlik yapmıyorumm 🤷♀️😔
liyamira Sağlık ocağı hemşiremiz doktora gitmemiz gerektiğini söyledi pazartesi günü doktor randevumuz var inşallah söylediğiniz gibi normal ilerliyordur miniğimin büyümesi en önemlisi sağlığı tabi ❤️
ahlasveannesi Emzirirken bir meme tam bitmeden öbür memeye geçmeyin ilk süt sulu oluyor ya yağlı olan sütü de emmeli. Sağlıklı ise telaş yapmayın doktor bilgi verecektir
ahlasveannesi Sütü beyin salgılar önce kendinize ve sütünüze güvenin 💪 bizim sütümüz çocuğumuza en iyi gelen şey. Ben sagip icirmem gerekirken biberon kullanıyorum almıyor gaz damlası kullanıyorum (tatlimsi biraz) ağzına önce ondan sıkıyorum çok az sonra biberon veriyorum sütün tadıni alınca emiyor. Emzik hiç almadi öncesinde damla verince de tadı bitince atıyor. Belki mamanin tadını begenmiyordur bebeğiniz
liyamira ahlasveannesi aynı şekilde yaşadım aynı durumu emziği almadı onu üstelemedim kandıramadım sütümü sürdüm yine inanmadı diliyle itiyor ögülcüyor zorlamadım denemiyorum bile belki dişleri çıkacağı zaman alır 🤷♀️ Biberonuda itiyor diliyle tek kabulu anne süt gögsümüde yalancı meme niyetine kullanıyor asla memeye yapışmadan uyumuyor ne kadar uykusu olursa olsun
MeryeminAnnsi liyamira bide bu kgyu neden bukdr takiyosunuz anneler anlamıyorum doktr normal diyosa normaldir. Persentil tablosu icindeyse kg alsn diye mama vermek niye anlamiyorm
liyamira MeryeminAnnsi sağlık ocağı hemşiremiz kilosunu biraz az dedi reflü 🆚 olabilirmiş [bilinmeyen] korkuyorumda bir yandan çok haklısınızz yetersiz kalmaktan da korkuyorum her anne gibi tereddüt ediyorum zaten umarım doktor mamaya gerek olmadığını herşeyin normal olduğunu söyler 🙏
ikizbabymom liyamira bunun kararını doktor verir ama biraz önce bi post okudum bebeği biberona alıştığı için meme reddi yaşamış çok pişman olmuş bi anne.Sağlıkla büyüsün🌺
ikizbabymom liyamira eğer emdikten sonra huzursuz olmuyosa çişli bez sayısı az değilse doyuyodur tabi inşallah anne sütüyle devam edersiniz🥰
MeryeminAnnsi liyamira anladim olsun yine de siz saglikli beslenin protein alin sanah iki haslanmis yumurta yiyin ceviz yiyin falan sutunuzun kalitesi artsin
ahlasveannesi liyamira benimki de aynı memesiz uyumadi bir süre. kucağımda ise zorla meme istedi(kokumdan beni tanıdığı için) annem ve ablamda olunca istemez oldu onlar gezdirerek uyutmaya başladılar şimdi kucakta gezerken de uyuyor hatta gündüz koyduğum yerde bile uyuduğu oldu
LadyMarmalade liyamira kilosu gayet iyi doktorunuz bir sıkıntı görmüyorsa çevreye kulaklarınızı tıkamalısınız sütünüzü etkilerler böyle