Sukursebebiii Prenses21 bu aslinda dikis sayisina da bagli benim cok vardi tamaminin dusmesi 40 gunu buldu nerdeyse. Ama canimin yanmasi sanirim 1 haftada bit gibiydu veya 2 haftaya yaklasinca. Hayirli olsin bu arada. Gule gule buyutun insallah yavrunuzu 😊
Mihrimah3 Prenses21 daha çok yeni dikişleriniz en az iki haftayı bulur benimki tamamen düşmesi nerdeyse bir ayı bulmuştu
Prenses21 Sukursebebiii ya bu dikisin bi ismi vrmis kiz ney o domuz bisryindenmi ne dikiliyomus 😀 ay ilk defa duydumm
Sukursebebiii Prenses21 bagirsagi olabilir belki. Dikis vucutta eriyor boylece almaya gerek kalmiyor ama domuzdan degildir umarimm 😬😬
Fatmanur344 Prenses21 o kendiliğinden düşer her gun duş al bnde 3 ay once normal dogum yaptım bnm dikişlerm dogum anında bile acildi eve geldik yine açıldı kendi kendine kapandı cok dikkat et yani ama benim etlerim hassasmış
Minnosanne21 Domuzdan değil bağırsak ipi diyorlar eriyor 😅😅kendiliğinden benimkinin de iyileşmesi düşmesi 40 günü buldu ama tamamen iyileşme durumu etin yapışması 2 ayı buldu kişiden kişiye değişebilir