Tombikdonerartikcokpahali yaseminoztrk Kesinlikle öyle. Buna bir çare bulunması lazım. Korkar olduk adım atmaya bu kadar erkek niye? Bunların kadınları nerde taki kadınlar bile olsaydı onlarda her zaman skntili bizim için . biz böyle iyiydik milleti ne hale getiriyorlar
yaseminoztrk Tombikdonerartikcokpahali Suriyeli kadınlar geldi de ne oldu. Türk kadını bitmiş gibi suriyeli kadınlarla evlenip ırkları karışırtırdılar çoktan. Suriyeli kadınlar tarafından dolandırılmış erkekler bile var 🤷♀️
NesLyy- yaseminoztrk Bende sabah haber okudum. ‘Afgann ve somalili arasında çıkan büyük kavgayı ‘suriyeli göçmenler ayırdı diye😒😒 Diyecek birşey bulamıyorum artık.
yaseminoztrk [silindi] kesinlikle katılıyorum. Ancak bunları toplamanın tek bir nedeni olabilir. Gidecekler ama öyle sessiz sedasız olmayacak. Siyaset yapmak yasak mı bilmiyorum ama bunların yaptığı bokları temizlemek bile 5 yıldan fazla sürer.
[silindi] yaseminoztrk tabii ki de öyle. Umarım insanlar şu yangın olayından mülteci olayından artık ders almıştır nolur almış olsun yani. Aptallık etme bihter der gibiyim. Din adı altında ülke sömürüldü ya.
yaseminoztrk sweetasya çay uğruna gençliğimiz soldu gitti. Neyse bir çay demleyimde herşey tozpembe olsun 😌
yaseminoztrk nursocum valla ne bok yemeye geldikleri de belli aslında ama. Tecavüz mü ararsın hırsızlık mı iç savaş mı herşey mevcut 🤷♀️ Allah sonumuzu hayır etsin
bitterdelisi244 yaseminoztrk ne işi var bunların ua cıldırcam allahım ne ısı var bunların :( neden kmse bıseu demıuo neden kımse dur demıyo
yaseminoztrk bitterdelisi244 neden desinlerki çok afedersin b*kunu çıkarmadan giderler mi hiç? Aşk olsun
yaseminoztrk nursocum adalet olmadığı gibi can güvenliğimizde yok. Ah şimdi buna mecbur bırakanlar yine seni suçlar
Mom07374 yaseminoztrk gerek kalırsa benim eşim kesin öldürür bunları aşırı milliyetçi eninde sonunda katil olur yani
yaseminoztrk Mom07374 iç savaş olursa ne yapacak başka? Çocuklarımızın geleceği ne olacak nasıl bir ülkeye çocuk doğurduk yazık
Tombikdonerartikcokpahali yaseminoztrk Ah kesinlikle öyle karşı apartmanımda varlar her gün kavga gürültü napacagimizi şaşırdık
Deletedmom4444 Zaten ülkemizde surekli vahset haberleri,suc oranı yukseldi.Ekonomi zaten bozulduybu afganlar ne icin geldi.Gercekten anlam veremiyorum.Parklar suriyeli dolu yer kavgasi yapior.Bunlar ucuz isci yine Turkler acıkta kalcak.
yaseminoztrk Deletedmom4444 herkes kendi adaletini kendi arıyor. Hırsızlık, gasp, tecavüz, taciz bunlar suçtan bile sayılmıyor artık. Bide bunların derdiyle uğraşacağız.
yaseminoztrk Tombikdonerartikcokpahali huzurda kalmadı. Hamileyken hastaneye gittim karnı burnunda derdini anlatacak kadar bile Türkçe öğrenememiş 5 yıldır burdaymış. Hemşire kızdı artık ben 6 ay doğuya gidip zazaca öğrendim bunlar 5 yıldır burda bari derdini anlatacak kadar öğrenseydin diye. Öyle doğuruyorlar. Sahillere akın ettiler don atlet afedersin denize giriyorlar Allahu Ekber diye 😳
Zuzuuu yaseminoztrk ABD gibi sokağa dökülse halk arbede çıkarsa bunlar olmaz bizim halkımız bana dokunmasınlarda naparsa yapsınlar diye düşünüyorlar gelecek elden gidiyor halk susup kaderine boyun eğdiği sürece her şey gelir başımıza net. Hep erkek elleri silah tutacak yaşta kadın çocuk yok neden ? Devletin amacı ne neler dönüyor.
Abf Zuzuuu halk sokağa dökülse ne olacak araya pkk lilarda girecek, bu sefer vatan hainleriyle aynı kefeye gireceksin, zaten herkes manipülasyon ve algı yapma derdinde
yaseminoztrk Zuzuuu dökülse çok çözüm olmaz. Mutlaka araya kötülük girer mutlaka. Bu seferde kendi milletimiz arasında husumet olur. Ona da birşey bulur araya birilerini sokarlar. Daha çok karışır ortalık
Mom07374 yaseminoztrk bebeğime bakıp sürekli pişmanlık duyuyorum nasıl bir bencillik ettik senin ne günahın var canım yavrum diyorum cennet vatanımızda korkarak yaşıyoruz
Abf SeSa24 Bi tane milletvekili ismini hatırlamıyorum, Türkler de orta asyadan geldi önce onlar gitsin anlamında Bi şey söylemişti, Suriyelilerin böyle düşünmesi normal🤦♀️
sedaykn Abf Oldu olacak Yunanlılara verelim Bizans’ı diriltsinler o zaman bu zihniyetle öncesinde de onlar vardı 🤷🏼♀️ Ne kafalar var ya 🤦🏼♀️
yaseminoztrk Abf daha hükmet kendi halkına sahip çıkmıyor ki. Bunların başımıza gelmesi de bu yüzden değil mi? Yine bir çaya tav olurlar olan bize olur.