Nesli1234 Sağolsun ebemiz aşıyı bir kereden oğlumun ağzına sıktı. Tabi hemen ağzından çıkardı. Sonra kalan kısmı sıktı birazını yuttu da tutmuş mudur acaba aşı emin olamadım. Doktorumuza da yazdım hala cevap vermedi 🙄
erzey Nesli1234 bizim hemşiremiz emzirir pozisyonuna getirdi pış pışlayarak dakikalarca verdi her seferinde azar azar sağ olsun inşallah sizinki de tutmuştur
Melozb Nesli1234 Bi kısmını kussa da tutuyor diye biliyorum. İkinci dozu da var zaten. Ya tutmadiysa diye yeniden yaptiracak haliniz yok nasılsa, içinizi rahat tutun.
Melikeeeecansuu Nesli1234 egwr gerı cıkartıyse tukurduyse zatwn yarısı bosa gıtmıstır ama tutmusmudur bılmıorum ınankı keske az az sıksaydı kucuk bebek yanı ne bılsın hepsını yutmayı bı anda su verıyoruz suyu bıle tukuruyır
Nesli1234 erzey ya valla işi bilen işini yapmalı. Şaka gibi ben bile şaşırdım napıyosun sen diye ama geçmişti artık
Nesli1234 Melikeeeecansuu ben de anlamadım Bi anda boşalttı ne yapıyorsun bebek bu nasıl yesin dedim de iş işten geçmişti artık
Nesli1234 Melozb ikinci dozuydı bu. İlkini güzelce hepsini yutmuştu. Doktorum da aynı şeyi söyledi. Umarım tutmuştur. Korkuyorum çünkü salgın olunca kötü oluyor 🙄
Vuslat23 Azda gıtse yetıyo ve mesela ıctı ama kustu oda oluyormus demıstı dr. Ikıncı dozu evde krndım yaptım Hemsıreden daha ıyı verdm zor dgl