cankuzularim https://www.civilim.com/bliss-pluton-hamak-kirmizi-b106-kir Arkadaşlar bu modelden alıpta kullananlar var mı?
Cgdmdyrn cankuzularim ben aldım kullandım. Sallamaya alıştığı dönemde çok işimize yaradı. Gündüz uykularını hep onda uyudu. Ama her bebek sevmeyebilir joie Serina ana kucağı da vardı onu hiç sevmedi mesela. Artık sallanmayı bıraktık hepsinden kurtulduk 😊
Alazcns cankuzularim bunların bir değişik modelini tavsiye ettiler çalışanlar aldik kullanıyoruz. Sizin gösterdiğiniz kullanışlı değilmiş.
thelake cankuzularim bunun başka bi modeli var bende çok memnunum ya valla anında uyuyo çok rahat ettim
Snadiye cankuzularim ben e bebekte olan modelini kullanıyorum gayet iyi tek sıkıntısı bebeğim yatınca içine çökmesiydi içine kalın battaniye falan koyduk öyle iyi oldu
Nslacar Cgdmdyrn bizimkide hamakta uyuyor nasıl kurtuldunuz kaç aylık sürekli hamak istiyor uyumak ıcın
cankuzularim Cgdmdyrn ya benim oğlum 15 aylık olacak kızım doğduğunda bende oğlumu sallamadım ama en azından bunu sallarım diye düşünüyorum ama kullanılışımı sağlam mı diye merak ettim
cankuzularim Alazcns aaa iyi sevindim aynısını önerdiler yani 149 fiyatı olan demi aynı şeyden bahşediyoruz☺️
utkununannesi_ Snadiye bende o modeli kullanıyodum dediğiniz gibi içime çöküyor ne yapsam düzelmedi yatırmadım artık bende
cankuzularim thelake interntten mi sipariş verdiniz siteden versek güvenile mi modeli çok hoşuma gitti bide kaç kg ya kadar taşıma kapasitesi var onu yazmıyor sizin bi bilginiz var mı
thelake cankuzularim Valla canm ben almadım benim oğlan durmayınca arkadaşım verdi Sağ olsun çokta işime yaradı