ceyda3 Bebeklerde normal canım. Vücut tarafından emilmeyen yağ parçaları onlar, büyüdükçe kayboluyor.
BATURALisMOM Ozgecanmevsim benim oglum da sadece mama alıyor bende gördüm beyaz Pütür. Sanki peynir yedirmisim gibiydi. Mamanin yağlı kisimlariymis veya midede öğütemedigini o sekilde atiyormus. Normalmis.
343423betb Ozgecanmevsim benim bebeğimde öyleydi doktor normal demişti 3 aylıkken kanlı kaka yaptı meğer en baştan beri alerjisi varmış o beyaz pütürcüklerde onun belirtisiymiş
BATURALisMOM Ozgecanmevsim olabilir evet. Ama sen yinede takip et canim. Zaten edersin benimki de laf 😅
Ozgecanmevsim BATURALisMOM ederim etmem mi sabahtan beri kafama taktım ya. Doktora götürülmeli mi peki o beyaz pütürcük için sizce
BATURALisMOM Ozgecanmevsim yok götürmedim ama kakasinda baska bir anormallik görseydim goturucektim olmadı şükür. Sonra o beyazliklar da gecti zaten.
Ozgecanmevsim BATURALisMOM sma içiyordu normalde markette yoktu acil mama almam lazımdı bebelac gold aldım
BATURALisMOM Ozgecanmevsim mama değişikliğinden olmus olabilir. Endise edicek bir durum oldugunu zannetmiyorum.