Burcu60 Kizlae ilk tanismada ne tür yemekler haziladinuz kardeşimin konuştuğu çocuk ve ailesi tanışmaya gelecekmiş kardeşim sordu aklıma pek bişey gelmesi börek sarma tatlı dışında siz neler yapmıştıniz
balyanakannesi2 Burcu60 biz eşimin ailesi ilk tanışmaya geldiğinde 2 çeşit börek,poğaça, 2 çeşit kurabiye, tatlı, sarma ve makarna salatası yapmıştık.
hunilimomm Burcu60 biz sarma hazır yufkadan börek patates salatası kurabiye yapmıştık tatlı yi onlar getirmişti
Flamingom Burcu60 benim tek tavsiyem yemesi kolay agız yüz batırmayan dökülecek diye cekinmeyecekleri öyle şeyler tercih edin ilk tanışma herkes çekinebilir ☺️ Bir de sade tutun bence
Burcu60 Flamingom işte o yüzden sormak isteidm annesi ve halasi geldi annemle tanışmaya o zaman sarma börek tuzlu kurabiye içli kifte tatlı patates salatası yapmıştık onalrda 2 çeşit tatlı almışlardı
Flamingom Burcu60 şimdi bence böyle soslu börek kısır ya da tavuklu salata tuzlu kurabiye veya mini poğaça sütlü tatlı gibi birşey deneyebilirsiniz
Flamingom Burcu60 benim eşim çok sever her yaptıgımda iki tabak yer anneannesi urfalı ordan belki bilmiyorum etçi dir ama kısırımı sever
Zlm Burcu60 dereotlu poğaça yapın güzel oluyo yanına ıslak kek birde bogrek yeter bence isterseniz Rus salatası tarzı birşey de yapabilirsiniz
Flamingom Burcu60 ben soğansız sarımsaklı yaparım. Ardanın mutfagı kısır tarifi 5 senedir herkes sever. Eskiden et bulyon ile ıslatırdım hatta ama eve bulyon sokmuyorum siz kullanıyorsanız bulyonlu da yapabilirsiniz.