SweetPaw Cheddar yakında azınlık olarak kalacağız. Düşündükçe yutkunamiyorum, hem çok korkuyor hemde çok üzülüyorum gerçekten
Reyna Cheddar bela okuyorum artık ülkeyi mahvettiler yaşanılcak gibi değil sağıma dönüyorum kadın cinayeti soluma dönüyorum yangın arkamı dönüyorum afganın biri bir kadına tecavüz etmiş ekonomi desen içler acısı allah sebep olanların göz yumanların fırsat verenlerin belasını versin 2023 de yine bu adam(!) kazanırsa yurtdışına taşınma kararı aldık resmen istemeye istemeye ülkemden gideceğim
AzzSonraa Cheddar herkes herşeyin farkında nasıl sindik sindirildik kimse çıkıpta birşey diyemiyor yapamıyor ülke tarihinin en kötü dönemini yaşıyoruz Allah görüpte susan engel olmayandan müsade edenden ettirenden sorsun
Cheddar SweetPaw resmen işgal ediliyor ülke resmen! İti kopuğu hepsi içimizde. Kendi kanı bozuk insanlarımızı daha idare edemiyorken.
Cheddar Reyna buraya da atıyorum ki belki anlarlar şu hükümete babası gibi tapanlara. Havuz medyasını izlemekten kör oldu herkes
Pinarbek Reyna aynı durumdayız valla artık nefes alamıyorum ülke bu haldeyken zevk aldığım şeylerden bile tad almıyorum, nasıl yasicaz bı sartlarda ne kadar daha böyle gitcek nefes alamıyorum, bende yurt dışına gitmek istiyorum ama imkanlar 🤦🏻♀️
Cheddar AzzSonraa biri laf ederken bile sayın bakanım Allah razı olsun ama bunlar ne olacak diyo afganlar için. Allah neyden razı olacaksa tövbe estağfurullah
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Cheddar Daha geçen iç işleri bakanlığı alınmayacak dendi bu ne peki? Yok mu sınır kapısında birileri? Hiç bir komutanın,askerin de zoruna gitmiyor mu, savastıkları ülkemize kansızları sokmak? Bu ne böyle ya!
Cheddar AyPerisiVeGokPrensininAnnesi alınmayacak dediyse tam tersini anlamak gerekiyor. Temmuzda ekonomi maşallah havaya uçacaktı gördük yalan rakamlı enflasyon verilerini de. Ne diyorlarsa tam tersi her şey!
calikusuu AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Eşim asker o da benim gibi izliyor bu videoları. Ne yapabilir ki? Kime ne diyebilir?
Deletedmom99886 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bu ülkede bunların kararını milli savunma bakanlığı, asker, komutan vermiyor maalesef. Asker komutan ne yapsın, devede kulak kalıyorlar, dağda bile, devlet vur der vurur, vur emrin yok ise, gidişini izlersin.
Maybeoneday Cheddar Suriyelilerle çark dönmeyecek ya bu sefer, Afganlı kardeşlerimiz secime davet ediliyor işte.
Bualemdeyeniyim Cheddar türkün sonu işte. Bunlar ürücek de ürücek ilerde de bunlarla evlilik olacak türk soyu bitecek baska bi sey gelmiyor aklıma. Bu afganlar uyu..nun göbeginde iceri akın akın sokuyolardır da. Yazık cok kötü bi dönemde oldu cocuklarımız Allahım hepsini korusun ayaklarına tas değdirmesin..
Cheddar Bualemdeyeniyim Amin.. Evin içinde debelenen yavrumu gördükçe içim acıyor. Rahatça ne sokağa çıkabiliyoruz ne kimseye güvenebiliyoruz… ALLAH SORSUN HESABINI tek temennim. Kurtarsın bizi artık bu bataklıktan
Cheddar SweetPaw o kadar güzel sindirdiler korkuttular ki… Etiket yapana soruşturma açıyorlar. Ortada suç yok ama onlara göre karşı geldiğin her şey suç
Milagrosoreiro Cheddar İsveç’e taşınma kararı almıştık şu görüntüleri izledikçe iyi ki almışız diyorum.Taşına toprağına aşık olduğum ülkemden gitmek zorunda kalmama sebep kim varsa ahım üstünde.Allah sorsun Allah.
Cheddar Milagrosoreiro Amin… Umudum kalmadı artık 😣 öylece dua ederek Allaha emanet yaşıyoruz kendi vatanımızda
Abf Cheddar ben beşikteki oğlum için bedelli parası biriktirmeye başladım, ona buna peşkeş çekilen bu ülke için kılımı kıpırdatmam bundan sonra, ne halleri varsa görsünler
Cheddar Abf Allah fırsat vermesin umarım çocuklarımız daha iyi günler görecek bu düzen böyle gitmeyecek