Paypert Merhabalar bu ara mamas papas ın snug mama koltuklarına bakıyorum ama kullanan var mı veya bana mama sandalyesi önerir misiniz , birde sizce oioi nin silikon setleri nasıl memnun musunuz
Flamingom Paypert pegprego kullandım 6 ay. Tepsi düştü kırıldı 450 tl istediler. Bende ikea antilop aldım. 1 senedir memnunum. Diğeri 2 bin tldı ama 2 aylıktan beri kullandım yatış pozıayonunda yuksekteydi. yemek yapardım. Oioi set kullanıyorum 2 yasında memnunum emzik temizleyici ile elde yıkadım
Yamanikomm Paypert merhaba bnde onu uzun suredi arastiriyorum bir tane ikea antilop aldim bn ama ondada cok gozum var ama kullniim suresi bilenedim
dolunay01 Paypert oioicokta gerekli degıl ben aldım yıpfanmadı bıle ama normal plastikten hıcfqrkı yok boşuna parabaymayın onlara bence .mama sandalyesinde ıkeanınkı en güzeli cok para vermeye gerek yok .
Flamingom Derinkusum kaba buyuk yee kaplıyor mutfagım çok buyuktur aslında ama minderi yıka kurumasını bekle vs ikea cok daha pratik temizliği kolay birde ikea da içinden çıkamaz pregoda cıkabilir geniş. İlk aylar kullanımı güzel ama ek gıda zamanı bence antilop birde bunun gri olanı var ona da bakabilirsiniz. Ek gıda blw yaptım ortalık batıyor minder vs hep temiz kalamıyor
Derinkusum Flamingom benim almak istediğim deri temizliği kolay olsun istiyorum anlamlar da peg perego kullandı çok sağlam ve hiç içinden çıkma düşme olayı olmadı bende o yüzden araştırmadayım
Flamingom Derinkusum minderi kurumuyor akşam öğünü havlu koyuyordum içine 😂 ikea temiz geliyor bana iki fısfıs sil bitti
loranba Paypert oioi silikon setler bence şişirilmiş bir balon. aldım ben de ama pişmanım hiç gerek yokmuş. evdeki çanak çömleğe gidiyor en nihayetinde eliniz. biraz daha büyüyünce belki porsiyonlu tabağı alınabilir naçizane fikrim. mama sandalyesi olarak da çokça yazıldı burda benim de önerim ikea antilop çok memnunum.