Buglemuygun Herkese merhaba bebeğim ocak ayında 6 aylık olacak şimdiden yazlık meyveleri buzluğa atıyorum rendeleyip şeftali ve erik attım armutu nasıl yapabilirşm yardımcı olur musunuz
gulsnmstf Buglemuygun seftalı erıgı blanderde cektım konserveledım bozulur mu bende mı buzluga atmam gerek acaba 🙄
Hazalim Buglemuygun bence taze anlık verseniz ayrıca rondo değilde cam rende kkulllansaniz daha sağlıklı rondo tüm vitamini yok ediyor yinede siz bilirsiniz
Buglemuygun gulsnmstf ben romdodan geçirip süt poşetlerim vardı ona koyup buzluğa attım çevremdekiler böyle yaptı hep ama sizinki gibi bozulur mu bilmem kaynatarak mı yaptınız vakumluysa kavanozlar bozulmaz
gulsnmstf Buglemuygun hayır kaynatmadım rondodan gecırdım dırek kavanozladm esıme ddım sıkıca kapat dye kapatmıstır umarım 🙈
Deletedmom5455451 Öyle birşeye gerek varmı mevsiminde taze taze yer bebekleriniz 6 ayında yemeş yaşında yer sizce buzluğa attığınız meyveler ne kadar vitaminlidir ki
Buglemuygun Deletedmom5455451 ocak ayında sınırlı meyve var hem meyvelere bi işlem uygulamıyorum katkı maddesi vs koymuyorum ki direk buzluğa atıyorum istiyorum ki hepsine tatsın sonradan tadıpta red yaşamıyayım
Buglemuygun Hazalim bunu biliyorum ama cam rendede bir türlü yapamadım meyvesineen mi bilmiyorum tabi