Baby01 Bebeginizi oyalayan sevdiği oyuncaklar var mı? Bizle de paylaşır mısınız? Önüne koymadığım şey kalmadı evde her şeyden sıkıldı artık 🙈
BarlasMomm Baby01 fisher price eğitici akilli köpek, fisher price yürüme arkadası, peluş top, bir kac tane diş kasıyıcısı var çok sevdiği, bide mama sandalyesinde vakumlu bir oyuncağı var bunlari çok seviyor. 7 aylik bebegim
irva Baby01 Valla ev oyuncak bahçesi bir oda full oyuncak yok yok.Ama gel gelelim benim oğlan yüzlerine bakmıyor.Birtane maymuncuğu var onun aşığı uyurken de onunla uyur.Onun dışında emekleyip her yeri karıştırsın sağa sola tutunup kalkıp ortalığı dağıtsın.En sevdiği şeyler karıştırdığı eşyalar yani.Şuan 9 aylık.
Masalina Baby01 E bebekten bebek almıştım konuşuyor uzun zamandır onunla oynuyor. Bebeği uyutuyor altını değiştiriyor yemek yediriyor. Hatta sofraya oturuyorum bebek ham yap sıra kızımda diyorum daha fazla yemek yiyo 😁 bebeğin uykusu gelmiş diyorum hadi sende uyu diyorm uyuyo 😁😁
Baby01 irva Gerçekten öyle oyuncakları aşağı atıyor plastik kap çanaklarla oynuyor bunlara bişey almamak lazım 🙈