harley Bugun kontrolumuz vardı dr artık meyve sularına sonra da sebze çorbasına başlayabileceğimizi söyledi. Muz ve süt ürünlerini 7.8. Aylarda vermemizi söyledi sizce nasıl yapmalıyım ilk hangi meyvelerden başlamalıyım
OyaGny harley bizde yeni başladık sayılır yoğurt verdim öncelikle daha sonra havuç patates kabak bal kabağı verdim meyvede kayısı alerji yaptı elma armut muz avokado
Hamsicikk harley muz verebilirsin dedi benimde doktorum mamasının içine koyuyorum kahvaltıda çeyrek muz sizin doktorunuz neden öyle dedi acaba
GiybetReis harley bizim çok farklı size söylenenden. Biz ilk 3 gün yogurt yedik. Sonra sebzeye geçtik. En tatsızlardan başladım ki daha sonra diğerlerini vermek zor olmasın. Hepsi 3 gün şekilde. Kabak- Patates - havuç - bezelye. Sonra meyveye geçicez. Elma armut muz avakado. Sonra labne sonrasında da yumurta sarısı. Bunlar bitince sebze çorbasına. Bizde 5 aylığız.
Hum34 Biz ilk olarak yoğurttan başladık. Sonra kabak verdim. Sonra kabağa havuç ekledim öyle verdim. Çok fazla karıştırma taraftarı değilim ben. Ama muz verdim. Muz+yoğurt ve zeytinyağı koyuyorum. Bayılarak yiyor.
kitapkurdubebeninanasi harley merhaba canım meyve ile baslamani önermem doktorunuzun meyve ile basla demesine şaşırdım biz önce yoğurt( katı gıdaya basladigimizda kabizlik riski olmasin diye) sokra da sebzelerle basladik sonra meyve verdim. Meyveyi her türlü yiyor bebekler ama sebzeye alısmalari zor
Gly_87 harley bizimde dun kontrolumz vardi kizim 5 aylik oldu,doktor su dahil hic biseye izin vermiyo anlamadim gitti her doktor farkli bsy soluyor
Ayca2021 Gly_87 bizim doktorumuz da ayni canim 6 aydan once baslatmak istemiyor. Ama ben ise donecegim için 5.5 ayda baslayacagiz. Ben de cok heyecanliyim bakalim bu ay kontrolunde bir hafta sonra liste filan verecek Tum bilgilerde 180 gun sayin oyle baslayin deniliyor
Utkucan Gly_87 kilo alımı normalse gerek görmüyor doktorlar anca kilo alımı düşükse 5. Ayda ek gıda öneriyorlar
Gly_87 Ayca2021 benimde 2 hafta oldu tekrar ise baslayali,evimle okulum arasi 200 adim,hem eve sut birakiyorum hemde ara ara emzirmek icin gelip gelip gidiyorum,hanimefendi cok merakli zaten sutu birakip ek gidaya gecmeye biz önunu kesiyoruz 🤣🤣
anne-11 harley kilo olarak iyi mi peki bizde 5 in içindeyiz acaba bize de dermi bilemedim kontrolümüz var bugün birde oturtuyormusunuz benimki kendi kendine kucaktayken oturtuyor kendini