burjuvaanne Bebeginizin gogusunde süt toplanmasi olan varmi bazisi ovalayin dio bazisi ovalamayin enfeksiyon olur diyor ne yapmali!?
Alya34 burjuvaanne Hiç bişey yapılmamali.kulaktan duyma şeyleri uygulamaayin öyle bişey olsa doktorlar söyler zaten
Miniknur Ruzgo35 siz kendinizi diyorsunuz sanırım. Hanfendi bebeği hakkında söyledi. Yanlış bilgi olmasın
burjuvaanne 3 gun sonra kontrolleri var 2. Ay bitti bugun aşilari vardi ebeye sordum ben pek anlamam dedi gittigimizde doktoru der de ha ben olan varmi aranizda die 👋🏼☺️
Astalavistaaa Ovalama, hiç dokunma. Kendiliğinden geçer. Kısımda olmuştu 3 ay sonra geçti, doktorum hiç bişey yapma demişti.
Vuslat23 Ben bırını ovalamıstım özellikle banyoda öburune dokunmadım denemek ıstedm cıdden ovaladıgım hemen duzeldı. Öbürü şişti yanında sıvılcede oldu mınık
Dzc-Hilal Anne karnındaki hormonlardan oluyor şişlik demişti çocuk doktorum ovalama yapmayın kendisi düzelir demişti ve öylede oldu , aile tarafında eski usul ovala diyorlardı ama ben yapmadım öyle doktoruna danışmakta fayda var