Hazal8 Kızlar bebeğim 3ay 20 günlük günde 1 kere kaka yapıyor 2 saate bir 75 ml sut içiyor acaba doymuyormu yada sütümü kalitesizleşti
irva Hazal8 Benim oğlum 9 aylık bildim bileli günde 1 kere kaka yapar.Çok nadirdir 2 güne çıktığı canım.
Ferisss Hazal8 benim bebeğim de 3 ay 26 günlük hep günde bir kere kaka yaptı doyuyorsa mutluysa bu bir problem değil bence kilosu da güzelse sorun yok 👍🏻😍
Baharbek Hazal8 benimki 150 içiyordu 2 saatte bir yinede 3-4 günde yapıyordu o aralar doymamakla alakası yoktur bence yine günde yapıyorsa iyi
ipegin_annesi Benim de 5 390 Gr 3 ay 12 günlük. 120 cc mama yiyor ama günde 3 yada 2 kez beni de az emyor sütüm hiç artmiyor. Üzülüyorum . Mamayı da zor yiyor
Hazal8 ipegin_annesi ben emziriyorum ama dil bağı olduğu için cabuk yoruluyor ondan sağıp veriyorum bol bol su iç eline bi su şişesi al 2 litrelik yanında olsun sürekli iç ilk 3 gün zorlanırsın ama diğer günler vicudun kendi o suyu isteyecek
Veyselaras Hazal8 Biz de kaka yapamamak tam sikayetciyiz 6. Günde zorla yaptı yawrum sanki yapması daha iyi gibi