nneslihan İnternetten la roche posay markasının güneş koruyucusunu aldım. Ama kapağında her hangi bir koruma bandı yok. Buda haliyle tereddüt etti beni. Birde kendi kutusuyla gelmedi, farklı bir kutuya koyup göndermişler. Sahte ürün mü acaba diye düşünmeden edemedim, iade ile uğraşmayıda sevmiyorum hiç. Geçen sene aldığımda kendi kutusu vardı öyle paketlenmişti. Üst sitesinden bakılıyormuş ama ya ben beceremedim yanlış yere yazıyorum kodu yada ürün sahte. Şöyle bir şeyde var Qr kodunu okuttuğum zaman la roche posay’ın sitesine yönlendirme yapıyor. Barkodu internete girdiğim zaman doğru ürün çıkıyor. Hoş artık her şeyin replikasıda var artık. Fotoğraflarını şimdi şuraya bırakıyorum👇🏻 Kafamda deli sorular🤯
Deletedmom896 nneslihan Sana bir uzman olarak tavsiye güneş koruyucu sadece ve sadece mustela kullan ☺️ Bunlarda ciddi kozmetik içerik var dermo kozmetik çıkışlıdır ama kozmetik içeriklidir 💕
BarlasMomm nneslihan uts mobilden karakotu okut. Bende gecen gün la roche posay gunes kremi aldim bebegim icin boyle geldi. Ordan karekod okuttum. Orjinal yazdi
nneslihan Flamingom evet okuttum, la roche posay’ın sitesine yönlendiriyor direk. Eşime söyleyince orjinal Qr kodları oraya yapıştırmaları kolay dedi iyice kafamı karıştırdı
Flamingom nneslihan şu an aklıma gelmiyor bir site vardı orjinallik kontrolu yapılıyordu. Seri no vs den belki bilen çıkar
nneslihan Deletedmom896 lina ya mustela kullanıyorum kuzum, ben bu sene kendime linanın kini sürdüğümde yapış yapış hissettim kendimi o yüzden kullandığıma geri dönmek istedim peki sence ürünün sahte mi? Koruma bandı yoktu, daha fıslatmadım hiç iade edersem almazlar diye
nneslihan Flamingom ustuygulama diye bir site varmış ama beceremedim galiba bakmayı🥲 inşallah, teşekkür ederim 🌸
Deletedmom896 nneslihan Hayır sahte değil direk Sorgulattığında kendi sitesine yöneltiyor dedin Ya sahte olsa firma o kodu asla kabul etmiyor
nneslihan Derya-Deniz öyle tabi, insan çok tereddütte kalıyor maalesef En kötü iade edeceğim sonuç alamazsam
nneslihan BarlasMomm uygulaması var sanırsam bir bakayım. Sitesinde kare kodu okutacak bir alan yoktu yada yapamadım🙇🏻♀️ Sizin aldığınız üründede mi yoktu koruma bandı
nneslihan BarlasMomm baktım şimdi indirip çok teşekkür ederim, uygulaması internet sitesine göre daha kolaymış🙈 bütün ürün bilgisi çıktı🥰 içim rahatladı😌
BarlasMomm nneslihan kutusuz geldi benimde kendi agiz yani kapak kisminda seffaf bant vardi ama kendi kutusu yoktu süpheye düstüm bende. Uygulamadan okuttum hemen çıktı
nneslihan Deletedmom896 internetten ürün almayı hiç sevmiyor o yüzden😂 sahte çıksa çok sevinir dediğime geldin demek için😃