Mom7262 Selam güzel anneler internetten ( hepsiburada Trendyol ) dan çekmeceli oyuncak dolabı alan oldumu her satıcıya güven olmuyor yorumlarda kırık çatlak olanlar olmuş alıpta memnun kaldığınız varmı ? Öneri pleasee ☺️💋
Limoncicegiii Mom7262 ben aldim cok memnun kaldim hepsiburadadan. suan a101 sitesinde var canim benim yengem kullaniyor onuda hem fiyati daha uygun hemde kulllanisli ben cok bekledim a101 gelmeyince netten aldim renk olarak nasil tercih edersin bilmem ama onu alabilirsin🌸
Gly_87 Mom7262 ben ikeadan almstm bebegm 5 aylik simdilik bezidir pamugudr vs koyuyorum daha sonra oyuncaklarni koycam
yasegazi Mom7262 canım ben de A101’den aldım üstte 4 ince çekmece altta 2 kalın çekmece var ama bana hiç yemedi yerim olduğu halde teklisinden aldığım için pişman oldum bir de geniş olanları var Yanyana iki dolap gibi bi tanesi daha kısa diğerinden
Ozgeersin Merhaba, geçen ay Hepsiburada dan pratico marka aldım hiç bir sorun olmadı çokta güzel toparlayıcı.
Ozgeersin Limoncicegiii 4 raflı bizimkisi dağınıklığı topladı en azından oğlumda gelişimin yerini biliyor hangisini isterse onu alıyor baya işe yarıyor.