Ptf kızlar bebeğim az önce bu boşluğa düştü 😢gözümün önünde nasıl oldu anlamadım yanındaydım ayaga kalkıp yere uzandım mendil almak için pat baş üstü yuvarlndı dönüp, nasıl aldım kucagıma naptım hatırlamıyorum 😢biraz ağladı ama sustu sonra güldük oynadık uyku saatiydi uyudu göz takipi var neşesi yerınde cok yüksek bir yer degıl ama napmam lazım başka bi öneriniz varmı varsa söyleyün lütfen kendımı coookk suclu hissediyorum 🤷♀️
irsemiaa Ptf en az 2 saat asla uyutmamalısınız uyandırın isterseniz. 24 saat izlemelisiniz uyku hali mide bulantısı baygın bakışlar gibi durumlar görürseniz acile gitmeniz gerekli
busrasilra14 Ptf basi o cikintiya vurmus olabilir mi canim. Keske biraz uyutmasaydin oyalamaya calissaydin. Hatta biraz erken bile uyandirabilirsen uyandir da aman Allah korusun
Nilaraa Ptf bingildagi kontrol edin sisme olmamasi gerekli. Uyku hali, kusma, bayginlik, reflekslerde azalma, takip etmeme vs vs ama hic belirti vermeyenler de oluyor bilginiz olsun
Ptf irsemiaa bende uyutmak istemedım ama tam uyku saatiydi , hatta ayagımda sallıcaktım burnunun tıkalı oldugumu farkettım temızlemek ıcın hazırlık yapıyordum yapmaz olaydım😢o zaman uyandırıyım ben 🤷♀️
Ptf busrasilra14 alnı hafif kızarmıstı sanırım orası sürttü o çıkıntıya😢 çok korktum başını fln kontrol ettim birleyi yoktu
irsemiaa Ptf içinizi ferah tutun bişey olmaz inşallah yine her ihtimale karşı bu önlemler bebekler sandığımızdan çok daha güçlü su oyunları falan oynayın uykusu açılsın biraz gözlemleyin bi iki saat sonra uyusun. Kaç aylık bu arada
buselidunya Ptf Kızımda bi kaç gün önce düştü yataktan, aynı şekilde uyku saatiydi ve uyudu, 1 saat geçsin uyandır kontrol et demişti doktor ama eğer bi değişiklik yoksa hareketlerinde problem yok korkmayın🥰
bebekhikayesi_1 Ptf çocuk doktorumuz 80 cm üzeri düşmelerde acile getirmenizi öneriyorum demişti. Yoktur herhalde 80cm dimi? bide zemin önemli tabi bişey olmaz inşallah.
BurcuBrc Haftasonu benim kızımda koltuğu açmıştım yastıkları köşeye dizenw kadar omzu sıkıştı boşluğa çekip alamiyorum düşecek yere az çektim ayakları yere değdi hemen babası aldı aklım çıktı resmen 5 aylık hiç durmuyor Allah’a şükür iyi bibuere kafasını da vurmadı birazcık baba görünce panik yaptı ondan ağladı sonra gülmeye başladı. Allah korusun hepsini
Ptf BurcuBrc amin canım amin valla kaşla göz arası nasıl oluyor anlamıyorum allaha emanet bütün bebeklerimiz rabbim korusun hepsini🤲🤲
Sinem91 Ptf Orda olan şeyler hızını yavaşlatmıştır canım korkma. Zaten canı acıyan çocuk şimdiye ortalığı yıkmıştı ağlayarak Hadi ilkte sıcağı ile anlamadı diyelim. Üstünden zaman geçmiş sonuçta.