Deletedmom5284 Kızım 12 aylık oldu artık haftada bir bal vermeye başlayabilirmişim azar azar, ama organik doğal tamamen katkısız balı nereden bulucam 😶
Ah_neredeee_vah_neredeee Deletedmom5284 Kars’tan sipariş verin derim . Gerçek bal yedirmek istiyorsanız :)
Han30 Deletedmom5284 biz rizeden getirttik geçen sene kara kovan balı sanırım. Eşim askeri personel oralı bi askeri ile devamlı irtibat halinde. Geçen yıl küçük 1 kg kadar sanırım kavanozu 350 tl aldık. Bir önceki senede hediye olarak anzer balı geldi ama biraz acı bal gibi acımsı bi tat var ama öksürüge bire bir. Oralı bi tanıdığınız varsa bi sorun
Deletedmom5284 Ah_neredeee_vah_neredeee karstan kimi bulucam kız 😂 internetten bulur muyum acaba bakayım 😘
Deletedmom5284 Mom726373 sedaykn Han30 irva Kızlar teşekkür ederim sanırım en yakın Rize’den bulurum, oradan getirteyim akrabalarım var, teşekkür ederim 😍
Ah_neredeee_vah_neredeee Deletedmom5284 İsterseniz ben kendi sipariş ettiğim kişinin numarasını verebilirim :) Kaşarı da çok çok iyidir
Han30 Deletedmom5284 😚😚 pişman olmazsın. Daha önce ardahanda yaşadık. Kars balıda mükemmel ama rize daha iyi gibi geldi bana
Deletedmom5284 Epifenomen-gkc Ah_neredeee_vah_neredeee irva BademsMam Han30 homosapiens Hallettim kızlar teşekkür ediyorum 😚😚😚😍😍