Benanneyimanne Ayına kadar masallahh çok guzel yıyen benı üzmeyen oğlum 1 bucuk aydır asla yemıyor sürekli emmek ıstıyor kılosu sabıt kaldı yemek görmek dahi istemıyor yanı oyun oynarken fıln agzına bır ılı lokma verebılsem verıyorum onunla duruyor napacagm bu süreç gecıcımı sızın bebeklerde durumlar nasıl çok üzülüyorum aç duruyor sadece memeyle 😭😭🙄🙄
Mimozacicegim Benanneyimanne Diş çıkarıyor olabilir, sıcaklardan canı istemiyoe olabilir. Zamanla düzelir sıkmayın canınızı
KoalasMom Benanneyimanne Benim oğlumda öyle 2-3 haftadır bir şey yemiyor meme meme diye dolanıyor peşimde 10 bucuk aylık zorlamıyorum ne zaman yerse 🤷♀️
CansuReis Benanneyimanne tam kızımı tarif etmişsiniz. Tek öğününde bir buçuk çorba kasesinde yemek yiyen kızım şimdi tek öğününü bile yemiyor. Ateşleniyor da bu ara çabucak geçse şu süreç bari
Alinduru Benanneyimanne diş dönemi bu durum çok oluyor. Bir de havalar gerçekten çok sıcak çocukları da etkiliyor benim kuzum da hep sulu şeyler istiyor ya da direk su içiyor sürekli 🙄
Benanneyimanne Mimozacicegim inşallahh yaa dişten sanmıyorum şuana kadar 12 dişi cıktı hıc boyle olmamıstı sıcaktan dıye dusunuyorum gecıcıdır umarım
Benanneyimanne KoalasMom aynıı bızımde oyle sureklı meme versem hıc hayır demıyor ama yemege hıc ıstegı yok 🙄🤦🏼♀️
Benanneyimanne CansuReis Evett bızde öyleydık cok guzell beslenıyorduk ne olduysa 1 aydır trıpte asla yemıyor elımle bır ıkı lokma verıyorm zorlamıyorum da ters tepkı yapııp ıyıce soguyacak dıye beklıyorım bakalm
Benanneyimanne Alinduru evett bızde öyle meyve meyve suyu veya su ya da emmek ıstıyor sıcaklardan sanırım
Alinduru Benanneyimanne aynen öyle. Geçici bir dönemdir diye düşünüyorum çok ısrar etmeden dengeyi sağlamaya çalışıcaz mecbur 😊