Bana bi öneride bulunun yardım edin🥺 5 gün oldu tuvalet eğitimi vereli ilk gün kendi haber verdi 2. Günde öyle haber verdi 2 kere falan altına kaçırdı 3. Günde öyle altına kaçırdı 4. Gün hiç yapmadı altına hep tuvalete gitmek istedi kakası çişi gelince hep söylerdi bezsiz uyuttum uyanınca kuru kalktı hemen çişe gitmek istedi sabah uyanınca çişe gitmek isterdi 4. Günde akşam üstüne kadar iyiydik böylece ve kakası gelmişti hemen gittik yapmaya kakası biranda düşünce ürktü kalkmak istedi busefer çıkarırken yıkıcagım zaman ayagına düştü az bişey onu görünce böcek sandı ve korktu be ondan sonra artık yapmamaya basladı hiçbir şekilde klozete oturtamıyorum çişim var diyor gidiyoruz geri dönüyor yada oturmasıyla kalkması bir oluyor altına kaçırıyor sürekli tutuyor ve dayanamıyor altına yapıyor tattlı dille anlatıyorum korkulcak bişey olmadıgını bebekleriyle gidiyoruz yok inanmıyor lazımlık denedim ona çişini yapıyor ama kakayı yapmıyor hiçbir şekilde bu sabah saat 6 da uyandı anne kaka dedi gittik tuvalete yaptı kalktık bezsiz uyudu kuru kalktı uyanınca yine gittik oturdu yok dedi kalktı şimdi yine oturmak istemiyor tutmaya çalışıyor tutuyor dayanamıyor bırakıyor ne güzel gidiyordu biranda oldu böyle kızlar yardım edin ne yapıcam vazmıgeçsem diyorum 2. Cocukta gelicek rahat olurum demiştim 2 gün okadar iyiydiki sanki önceden bezi bırakmış gibiydik biranda böyle oldu nasıl yapıcam nasıl kandırcm bilmiyorum🥺