Nrgglr Alıştırma külodu kullanan varmı memnunmusunuz ben daha yeni baslayacam kullanmaya fikirlerinize ihtiyacım var
Minikcivcivim Nrgglr aldım kullanırım diye ama kullanmadık. Kızımı rahatsız etti lastikleri sıktı hışır hışır devamlı bi ses. İstemedi onu giymek. Bezi çok anımsatıyor
archmom Nrgglr ben almistm ama cokta gerekli oldugunu sanmiyorum cok kalin bu sicak havalarda giydirilmez
Kumsal-Arden Nrgglr 1 haftadır tuvalet eğitimi devam ediyor. Alıştırma kilodunu uyurken giydiriyorum ben. Rahat bişey değil bence sürekli giyemez.
Nrgglr Kumsal-Arden dişina geciyormu peki ben daha bugün başladım demin bı kere çiş yaptı hemen lastik kisimlardan sizdi
Kumsal-Arden Nrgglr evet çıkıyor hatta içine doluyor çıkarırken heryere dökülüyor. Anlık kurtarıcı bence
IKRA_21 Nrgglr Çokta gerekli değil bence çünkü bende almıştım boşuna almışım çişini olduğu gibi dışarı çıkartıyor. Kolaylıklar dilerim
SedaMeyra Nrgglr hic gerek yok cocuk onudabez sanar. Islaninca rahatsiz olmasi lazim normal kilot en iyisi
Nrgglr SedaMeyra nasıl alistrcam bu. süreç baya zormuş ilk hangi tuvalete alıştırmam lazım klozete mi alaturkaya mi