AlevMirayAda Merhaba anneler sizlere bi sorum olucak aranız da menenjit aşısı olan var mı ? Olduktan sonra ne değişikler gördünüz biz 4 aylığız ve zamanj geliyor galiba Engin bilgilerinizden destek bekliyorum ;)
AlevMirayAda Kk41 bize de menenjit memengok nimerix ve daha fazlasını söyledi en çok menveo ve bexera diye birini önerdi zamanı var ama ikisinin de menvero 7 aylıkken bexera da 5 aylıkken yapılmaya başlıyor Muş… kararsız kaldım vallahi yaaa
AlevMirayAda Adeniz bize de onu önerdi 5 aylık ken başlayacağını söyledi.. ertesi gün geçti mi sadece dolven le mi durdurdunuz ateşini
Omertugra20 AlevMirayAda 8.ay bexsero 1.doz 9.ay menectra 10.ay bexsero 2.doz. . 3 ude hicbir problem yapmadi
AlevMirayAda Omertugra20 peki böyle aylarda değişiklik yapılmıyor mu ben sadece tek biriyle başlayıp bitirilecek dendi de .
Adeniz AlevMirayAda 3.ay ilk doz 5.ayda ikinci doz olacak şekilde yaptırcaz calpol verdim bir çay kaşığı
Omertugra20 AlevMirayAda menectra bulasi hastaliklarida kapsiyor diye biliyorum yani bir bilgim yok ama doktorumuz asi kagidinda bu sekildeydi boyle yaptirdim rotavirusude 3 dozluk olani yaptirdim
Demircan61 AlevMirayAda zaten 1 yaşında olucagi için şimdi yapmaya gerek yok 1 yaşında yapcaz dedi ama o günün gelmesini bekliyorum bende korkuyorum Bi yandan
Muhasebeciana AlevMirayAda 2 tip menenjitide yaptirdik kizima 2 şer dozlari bitti son dozlarinin zamanlarini gelmesini bekliyoruz. Nimenrix te bir yan etki etmedi cok sukur sadece B tipi Bexeroda ilk aşisinda asiri huysuzdu kizim ve ates yapan bir asi eve gelir gelmez atesini cikmasini beklemeden calpol verin demisti doktorumuz her iki dozundada o sekilde yaptik en fazla 37.5 i gorduk şükür ki