geceuyumayanne1 Kızlar bebegim uyumuyor ne gündüz ne gece gazi oluyor sürekli çıkarıyorum bu zamana kadar en fazla uyuduğu 20 dakika artık çıldırmak üzereyim bı bebek hiç mi uyumaz 40 çıkınca düzelir diyorlar ama artık umudum kalmadı çok yorgunum ☹️
Gizemnilmila geceuyumayanne1 elektrikli süpürge sesi vardı youtube da onu açardım yüz üstü yatırırdım emziğini de verirdim baya uyurdu o şekilde o kadar bebek uyulmadığında oyalayacak birşey de bulunmuyor 🤦🏼♀️
ezo3535 Gaz probleminiz varsa humana kimyonlu rezene çayı var hem siz hem bebeğiniz için bebeğe aç karna 1 çay kaşığı verirseniz gazla ilgili rahat edersiniz
idilolo Kaç günlük? Benim 41 günlük uyku düzeni şaştı, doktoruyla konuştum az önce gündüz uykusu azalır artık gece uykusu önemli, bırak 5 saat uyusun dedi
geceuyumayanne1 idilolo 31 günlük hiç uyumuyor delirmrk üzereyim gecede sürekli ayakta neden uyumuyor anlamiyorum
idilolo geceuyumayanne1 benimki de öyleydi o haftada, 10 gün geçti düzelir gibi oldu yine şaştı, sanırım büyüyorlar ve büyürken böyle oluyor biz de yoruluyoruz, panikliyoruz