Trkanmete Mrb anneler ptt avm diye bir site gördüm rastgele. Ve burada avent ürünleri inanılmaz uygun fiyata. Çok da güvenemedim gibi. Bu siteden alışveriş yapan var mı? Eğer güvenilirse sipariş vermeyi düşünüyorum.
Nurgrvn Trkanmete bencede güvenme canım hiç duymadjm heleki avent in çok uyguna satılması beni biraz düşündürdü
Trkanmete Nurgrvn evet banada bu yüzden biraz güvenilir gelmedi ama alışveriş yapan arkadaşlar varmış.
Trkanmete Pinar_kb grç gelmesi çok önemli değil. Baya uygun çünkü avent in pipetli suluğu büyük boy 80 lira falandı bu fiyata hiç görmedim
Saripapatyaannesi34 Trkanmete gayet guvenilir esim hep elektronik esyalari ordan alir hatta telefon aldik 2 gun once suan kargoda bekliyoruz
343423betb Trkanmete canım ben 6-7 kez kullandım hiçbir problem yok tredyolda bebek sünnet elbisesi 100 lirayken o siteden35 e aldım satıcıları aynı. Sitelerin kesinti oranına göre fiyatı arttırıp azaltıyorlar
Trkanmete 343423betb evet ya aşırı uygun fiyatlar diğer sitelere göre bende bu yüzden acaba güvenilir olmayabilir mi diye düşündüm açıkçası