damlaozsoy Bebeğim 30 günlük oldu baştan beri vücutta kızarıkları var alerji birimiyle artık süt ürünlerini kesip takip edicez ama uzun bi bi süreç olacak, sürekli köpüklü ve gürültülü kaka yapıyor başına gelen var mı acaba
Sedagmlksz damlaozsoy benim kızım da bazen köpüklü gürültülü kaka yapıyor yani kakasını gerçi hep gürültülü yapıyor😅 gazı olujca ve atamayınca oluyor genelde
izmir35 damlaozsoy bizim köpüklü ve gürültülü kakamız vardı 6 ay 18 günlüğüz süt diyetine devam ediyoruz hala
bebekhikayesi_1 Sedagmlksz gürültülü kaka demeyin ya yeminle alay konusu oldum ben bu yüzden🤦 bebeğin altını değiştirdikten sonra bezi bağlarken bi kaç kez gürültülü yaptı bende daldım mı ne oldu aklım çıktı biri annemin yanında birinde eşim de vardı bildiğiniz ödüm koptu tavana kadar zıpladım herhalde hala dalga geçiyorlar benimle😅 ama köpüklü kaka bilemiycem benim başıma gelmedi🤷
Sedagmlksz bebekhikayesi_1 oo aynı olaylar bizde de oldu ben alıştım artık ama annem ilk duyduğunda yerinden fırladı eşim uyuyodu uyandı noldu noldu diye çok komikti😂
bebekhikayesi_1 damlaozsoy 🙈 yorgunluk da var da.. el kadar bebekten o gürültü nasıl çıkıyor ben onu anlamıyorum komşular duymuştur öyle ses mi olur ya kaç desibel bu bebeklerin totosu🤣🤣🤣
Sermec27 Gürültülü kaka sesli osuruk bizde de var 😁bazen öyle bir yapıyor ki ödüm kopuyor ilk başlarda mukuslu kaka da vardı doktorum süt alerjisi olabilir dedi diyete başladım oğlum 50 günlük olduk köpüklü kaka da var bugunlerde bilemedim neyden oluyor
damlaozsoy Sermec27 evet ya bizimde öyle süt alerjisi dendi ama çok küçük oldukları için test yapılamıyormuş, napıcaz böyle bilmem