Leylaalp NeclaDefne bizde aynı 5 dk sonra tekrar uyanıyor gaz varsa nasıl çözdünüz biz maflor gaz damlası kullanıyoruz faydasınıda gördük ama sabah akşam olduğu için gün içerisinde çok zorlanıyorum
NeclaDefne Leylaalp doktorum gaz damlası verdi biogala mi neydi hatırlamıyorum ismini ama hiç kullanmadım çünkü kendi araştırmalarım sonucunda gaz damlası ya da herhangi bi şey kullanınca bebekler buna alışıyor ve sürekli onu istiyormuş kendi kendine gaz çıkartmayı öğrenmesini bekledim masaj yaptım ayaklarına karnına beline özellikle yüz üstü yatırdım gün içerisinde kendi kendine atlaya başladi kanguruya koydum evin içinde gezdim arabaya bindirdik eşimle biraz dolaştıktan sonra o sallanti da çıkarttı filan duş çok iyi geliyor duşa girmeden ve çıktıktan sonra masajlar yaptım.
2mmom Babyboys bir sefer 25 cc sonrasında da 2-3 saatte bir uyanıp emip uyuyabiliyo bu sütün yetmediğini gösterir mi siz ne düşünüyosunuz
Babyboys Yetiyordur bence, Bende bir ölçek mama veriyorum çok zorlanırsam bizde de öyle oluyor doktora soracağım bir eğer bilgi alırsam size de yazarım mutlaka.