Metehan123 Kizlar esimin isinden dolayi boslugu yok gibi bisey oglum 4 aylik oldu bugun sunnet oldu oldu yoksa hepten kalcak klipsli yapilcak sunneti sali gunu de asisi var 4 gun arayla ikisi yapilsa agir olur mu cocuk icin
Wanderlust Metehan123 2 aylik asisindan 2 gun sonra sunnet olduk asidan sonra ne ates ne huzursuzluk oldu sunnetten sonra da sdce ilk ciste agladi aksamina daha hic birseyi yokmus gbi hayatimiza devam ettik hic endise etmeyin panik yapmayin bebeginiz sizi hissediyor siz huzursuz olursanzi o da olur sakin olun iyi dusunun. Umarim sizin de sorunsuz gecer simdiden hayirli olsun🌸
Bebegimm1 Metehan123 2.ay asisiyla sunneti aynı haftaydı ates huysuzluk faln yoktu bende korkmustum ama hic sunnet olmamis gibiydi
Akinezgi Hiç bişe olmadı benim oglumda 4 güne sünnetti atlatır bile ben sünnet yaptım 2 günsonra verem aşısını oldu hafif halsizlik yaşadım sadece
Metehan123 Bebegimm1 korkuyorum ya ateslenirse falan naparim diye tek bakiyorum cocuga bi de ilk cocugum insan daha bi pimpirikli oluyo
Bebegimm1 Metehan123 gozunuz korkmasın benmde ilk bebegim soğuk kanlı olun bu gibi durumlarda ilk gün biraz zorlar diger günler kolay gecer aşı zaten ateş yaparsa arada 4 gün var yani 4 gün ateş surmez ama kötü dusunmeyin kolay geçer bir sey olmaz iyilestikten sonra iyiki yaptirmisim diyorsunuz😁
Metehan123 Bebegimm1 bi yapip kurtalsam rahatlicam esime diyorum kiz cocuklari ne guzel oyle dertleri yok devlet hastaneleri yapmiyo ozel hastanelerde bin liradan asagi isteyen yok saglik kabinleri de klipsli yapiyo koca sehirde hem dikisli hem ucuza sunnetci yok resmen
Bebegimm1 Metehan123 yok malesef bizde 1000tl verdik en fazla 30dk suruyor işlem o kadar para vermisken yanina girmezsem olmaz dedim ameliyata alan hastanede yaptirmistim doktorunuzu da iyi seçin sunnet onemli cnku 🤷♀️