Sakinee Kızlar düdüklü tencerem yok,şu Migros kasap reyonundakinden alıcam ama normal tencerede ne kadar haşlamam gerekir nasıl anlarım olup olmadığını ilk kez çorba yapıcam işkembe ile ilk tanışmam olacak 🙄
Tomi Sakinee ben de aldım Migrostan. İşkembeyi tencereye soğuk suyla kaynattim, kaynadıktan sonra kısık ateşte yaklaşık bir buçuk saat haşladım.
Zhnce Sakinee düdüklü 40 dk hasladim Normal tencerede 1.5 saat belki daha fazla haslanabilir İlk bi haslansin sonra kis altını öyle pisir bence
Narin9 Sakinee hiç tencerede pişirmedim rahat 1.5 saat sürer geçerde belki. Düdüklüde 30 40 dk da yumuşacık oluyo. Anlarsınız ya piştiğini yumuşak oluyo bölebilorsun rahat
Cgdmltr93 Sakinee güzelce yıkayın minik minik doğrayın nohut büyüklüğünde. Sonra bayaaa bi haşlanması lazım. Nefis yemek tariflerinde tarifi vardır
Sakinee Cgdmltr93 ya zaten geçen orada denk geldim eşimde duydu işkembe mi yapacaksın 😋😏😏 diye bir tepki verince öyle kalakaldım 😂 şimdi bir heveslendim ama bilemiyorum birde pişiremezsem ağlarım valla
Zhnce Sakinee bende bakmam tadına Mesela bıçakla hemen kesildiğinde bide elimle mincikladigimda yumuşaksa kopiyorsa tamamdır Lastik gibi olmasın yumuşak oluncaya kadar haşla😊
Cgdmltr93 Sakinee güzelce pişerse güzel olur korkma. Yayla çorbası yapar gibi yapıyorsun. Farkı içine sarımsak ve sirke konması