Analist Birbebekkkbircicek fazla beslendiyse fazlalığı çıkarıyorlar beslendikten sonra bir süre yatırmayın
Zeyneplena34 Birbebekkkbircicek Bebekler gelistiği için kusar. Hani böyle yoğurt gibi.Kusmayan bebekte sorun var derler. Arada kusar ama öyle süreklo değil. Ama ağız dolusu için bir bilgim yok. Benim kizimda 17 günlük oda kusuyor arada ama çok minik
MeryeminAnnsi Birbebekkkbircicek ben apar topar korkudan hastaney gitmistim aglaya aglaya. Biseyi yok cok yemistr dedi bisi de olmadi zamanla gecti bosuna panik yapip hastaneye götürdüm cocugu cjger filmi cektiler kan aldilar yavrumdan durduk yere
2012-2015-2021 Birbebekkkbircicek kızım 4 aylık doğdu doğalı ağız dolusu kusuyor götürdüm 2 3 kere hep normal dediler
Narin9 Zeyneplena34 kussn bebek reflüsü olduğu için kusar yemek borusu ile mide arasında olan şey tam gelişmedi için. az kusma normal görülür diye biliyorum. Benim bebeğim çok çok az hiç yok denecek kadar dı kusması çok şükür ki hiçbirşeyi yoktu. Kusmamasının sorun olduğunu kim söyledi size merak ettim
Birbebekkkbircicek MeryeminAnnsi çok yiyince mi oluyormuş.peki sizin bebeğiniz bir kere mi kustu benim 27 günlük toplasan 5 kere agIz dolusu kustu çok korkuyorum😢
MeryeminAnnsi Birbebekkkbircicek surekli az az kusuyodu. Bigun iki kere kustu cok dolu fiskirtarak bogulcak gibi oldu bende korkup götürdüm daha snra da oyle kustugu oldu. Kucuk ve surekli emmek istiyordu sen emzir yine de. Ama hemen kucagina alsan bile sakin hareket et gazini iyi cikardigindan emin ol kendine bastirmadan tut daha az oluyo ozaman. Hatta bi kere bi kustu yerler ustum basim kusmuktu hep
2012-2015-2021 Birbebekkkbircicek kusmasindan kıyafet yetiştiremiyorum düşünün artık 1 giydigini 1 saat sonra üstünde görmek mümkün değil
Zeyneplena34 Narin9 Sizinde bahsettiğiniz gibi çok çok minik kusmadan bahsediyorum. Doktorum söyledi. Reflüsü olan bebek her emmede kusar ve birazda sarı olur kusmasi
Narin9 Zeyneplena34 şimdi anladım 😊sevindim bnde bi benim bebeğim çok çok az küsüyor sanıyordum. Bazen günlerce hiç kusmazdı hatta sayılıydı kusmaları bi anda korktum kusmayam bebekte sorun var dediğinde
Birbebekkkbircicek MeryeminAnnsi aynısı oldu canım acaba niye oluyormul bi tanesi gaz ilacından oldu çok yemekten olabilir mi sence
MeryeminAnnsi Birbebekkkbircicek cok yemistir dedi zamanla geciyo her bebek farklıdır kimisi cok kusuyo kimisi az kimisi hic kusmuyo sen dikkat et geciyo zamanla zaten. İstersen gotur ama ben boşuna panik yaptm diyorum
Minibebeduru Benim bebeğim bi haftalıkken kusup yuttuğu için yoğun bakımda kaldı o günden beri ne zaman kussa çok tedirgin oluyorum doktor kusması normal fazla beslenmiş olabilir kustugunda hemen ters cevirin yeter demişti