Ataselim Hanımlar 22 günlük bebeğim var. Bez olarak sleepy bio natural kullandım. Hep sızdırma yaptı. Önerisi olan var mı degistiricem bezini
safakbakir Ataselim prima premium care, hiç sızdırma olmadı biraz pahalı ama kaliteli bez sürekli değişmeye gerek kalmıyor
Nefesin_annesi Ataselim Molfix pure soft kızım 6 aylık hiç sızdırma olmadan kullandık harika bir bez yumuşacık
Mum Ataselim bizde 20. Aya kadar premıum care kullandık. Cok memnun kaldım. 20 aydan sonra aktif bebek kullanıyoruz. Memnunum ama daha kucukken kullanmazdım sanırım.
ArasUras Deletedmom5284 çok geç keşfettim.Çok memnunum bende.Hem uygun hemde hiç sızdırma yapmıyor.Primadan vazgeçmem diyordum ama minies hem temiz içerikli hemde fiyatı çok uygun.
Deletedmom5284 ArasUras evet bende öyle primadan başka kullanmam diyodum ama malesef hassas ciltli kızım sayesinde denemediğim bez kalmadı 😂 sonunda miniesi buldum
Cgdmltr93 Deletedmom5284 miniesin arka boşluğu çook fazla değil mi? Bebeğin belini kıpkırmızı yapıyor
Mom07374 Ataselim her markette yok ben Carrefour’da buldum 3700 bebek 2 numara kullanır bence 1 ile 2 zaten arada çok fark yok… yalnız diğer bezlere göre kalın aklınızda bulunsun bulunduğunuz yer çok sıcaksa önermem direkt yeşil Molfix alın derim o daha ince
SB_ Ataselim bende ilk dogdugunde sleepy bio natural kullandım çok iz yaptı kalıpları aşırı dar Molfix pure&soft’a geçtim çok memnunum yumuşacık ve daha rahat kalıp olarak