ecemm-6161 erzey uyurken verme canım uyanıkken ver dikkatini çelecek bişey yap ona dikkatini versin veya oyna şarkı söyle Naz’la biraz minnoşu 😊
FatmaKrbkl erzey Canım bize doktor maske kısmını çıkarıp boru gibi olan minik uç kısmı ağzına da koyabilirsiniz demişti biz öyle yapıyorduk, geçmiş olsun
FatmaKrbkl erzey Bir de bebek uyanıkken ve dik konumda ya da oturur vaziyette solunum yolu daha açık olduğu için ilacın etkisi daha iyi oluyormuş diye okumuştum internette doğruluk payını bilmiyorum
Ozlemfidan erzey Bende maskesiyle veremedim. Maskeyi çıkartıp hortum kısmını ağız burun kısmına yakın tutup o şekil verebildim. Bi sıkıntı da olmadı.
erzey ecemm-6161 teşekkür ederim canım bi yandan maskeyi tutuyorum diğer yandan onunla oynamaya çalışıyorum
erzey FatmaKrbkl canım teşekkür ederim önerin için onu kucağıma aldım dik şekilde verdim oynaya zıplaya bitti çok şükür Allah razı olsun ☺️
Lalin erzey o oynarken yandan verin buharı. Ağzına tutmanıza gerek yok. 1 kere derin bir nefesle çekse yeterli demişti kızımın doktoru kızım 7 aylıkken.