Ebrarergun123 Kızlar selam benim gibi denemiş olan var mı 24 günlüğüz prima premium careden prima pure softu denemek istiyorum nasıl buldunuz deneyen varsa yorumlarınızı alablilir miyim
HatunKisisi Ebrarergun123 ben 3 aylık bebeğimde geçenlerde bir paket alıp denedim fark görmediğim için care e geçtim tekrar
Ebrarergun123 HatunKisisi ya aslında prima premıum güzel bez ama içinde petrol türevi seyler oldugu için içeriği temiz olan bez kullanmak için geceyım ddim içim rahat edmedi siz ne dusunuyorsunuz
HatunKisisi Ebrarergun123 ya bilmiyordum ama ben beğeniyorum güzel bez pişik vs de hiç yapmadı şükür. O bezide dediğim gibi denedim ama bi fark göremedim aman aman daha iyi diyeceğim bişey olmadı yani
Ebrarergun123 HatunKisisi anladım sağlık olsun emiyor mu bebeğiniz bnm ki hem mama hem meme gıdıyorduk ıkı gundur zor emıyor ya smdi savasıyor neden acaba
HatunKisisi Ebrarergun123 mama yiyor sadece, bence uğraşın emzirmeye hatta isterseniz emzirme danışmanından yardım alın
Ebrarergun123 HatunKisisi anladım bakalım devam ederse deneyeyım umarım gerk kalmaz emer de daha küçük