Efem123 Kizlar biberon temizligini nasıl yapıyorsunuz yeni biberona basliycam her mama vermeden önce kaynatmam mi gerekiyor birde kaynattiktan sonra su lekesi fln kaliyo deterjanla yikiyomusunz
yaramaz_bocegim Efem123 bende sürekli düşünür dururdum emziği biberonu kaşığı neyle yıkıcam diye. Biberon emzik temizleyicisi var ben 15 TL ye aldım çok rahat oluyor hem temiz oluyor koku falan kalmıyor ondam alın bence
Katarsis Efem123 bebek deterjanı ile yıkıyorum baştan beri kimyasal vs yok içeriğinde haliyle bi de fırçası var almıştım gereksiz gibi duruyor ama benim çok işime yaradı
Omom Deletedmom0099 bebek deterjanları kimyasal içerdiği için zararlı değil mi ya? Ben de kullanmak için aldım ama kararsız kaldım,korktum o yüzden her kullanımdan sonra kaynatıyorum 🙄
Deletedmom0099 Omom neyle yıkıycaz ki başka? bulaşık deterjanında daha çok kimyasal var. biberon emzik için üretilmiş zaten onlar
Omom Deletedmom0099 işte sadece su ile yıkıyorum mama artığı gitsin diye , sonra da kaynatıyorum deterjan görevi yapıp dezenfekte olsun diye. Ama deli işi gibi sürekli onunla uğraşmak zor geliyor. Biri dese bu deterjanlar tamamen zararsız ben de kullanacağım 😂
Deletedmom0099 Omom mama kalınca hemen kokuyo ya suyla sadece olmaz bence ne bileyim 😂 bebeklere özel üretiliyo sonuçta o yüzden çok takılmıyorum
Eymeninannesi21 Fairy bebek işinizi görür bir de cif biberon emzik temizleyici çıkarmış her kullanımdan sonra yıkayın haftada 1 2 kez kaynatın
Kimkibu Efem123 her sabah kaynar suda bekletip biberon deterjanıyla yıkıyorum.. gün içerisindede kullandıkca bazan suyka ve fırcayla bazende deterjanla tekrar yıkıyorum deteejanda unibaby kullanıyorum
Nuduu Efem123 Aylarca her kullanim sonrasi steril ettim makinasinda cocuk 1 yasina geldi daha yeni yeni 2 3 gunde bir steril etmeye basladim ve tabiki biberon temizleyicilerle yikiyorum once bayb me kullandim simdi fairy