Duysel Merhaba hanımlar..24 günlük bebeğim ilk çocuğum ..hem süt sağıyorum hem mama veriyorum zorla da olsa emzirmeye çalışıyorum daha şimdiden yoruldum:( böyle olup ta emzirmeyi başaranlar var mı moralim gitgide bozuluyor kendimi yetersiz hissediyorum siz ne durumdasınız
Gamze0677 Duysel Birsürü insan yaşıyor bunu 1 buçuk ay bu şekilde gittim instagramda bi sayfa var emzirenanne ona danıştım ve başardım şuan emiyor sende başara bilirsin biraz sabır biraz uğraş ve moralle herşey oluyor biraz biraz emiyor demişsin senin şansın daha çok benim bebeğim hiç emmiyordu sende başarabilirsin inanıyorum 🙏🏻
Umayumayumay Duysel biz 31 günlüğüz ben de sağarak verdim ve şu an sol memede meme reddini yendim canım. Yavaş yavaş sağ memeyi de vermeye çalışıyorum üzülme. Benim kızım sol mememi de asla tutmuyordu çığlık kıyametti ama artık tutabiliyor şükür.
Phtc Asla pes etme, ben de sağıyorum, üzerine emzirmeye çalışıyorum, daha kuvvetli emmeye başladığında çözülecek her şey, Rabbim yardımcın olsun🙏
Duysel İnşallah sabretmeye çalışıyorum hep Doğum anını düşündüm nasıl olacak diye hiç sonrasını hesaba katmamışım :( bütün emziren annelere kendime dua ediyorum emzirmek çok büyük bir nimetmiş:(
ilknurkagancan nasıl sağım yapıyorsunuz bende manıel sağma makinesi aldım ya beceremedim yada sütüm az☹️
Duysel Elektrikli aldım canım ben lansinoh ..meme ucu problemin yoksa tavsiye ederim biraz sert çekiyor çünkü
Cekuli Duysel ohoo dolu hatta şimdi meme reddini yenen bir hanımefendinin postundan geliyorum☺️ Bende onlardan biriyim hiç korkmayın asla pes etmeyin bebeğinizle sakin ve başbaşa loş ılık bir odaya geçin soyunun ikinizde ne aç ne tok olsun sakin akin memenize dayayın yüzüne değdirin teklif edin sürekli ağlarsa zorlamayın travma olmasın zamanla geçecek sizde bu tarafa geçeceksiniz hiç telaşa gerek yok🙏🏻